4 τρόποι για να κόψεις με το μαχαίρι σαν σεφ

Από τη Λίζα Μάτσα,

Τι σημαίνει μπρουνουάζ, ζουλιέν και σιφονάντ; Πρόκειται για όρους που αφορούν στην κοπή των λαχανικών και είναι απολύτως συνυφασμένοι με την επιτυχία μιας συνταγής. Αν η εξοικείωση σου με το μαχαίρι είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αυτό το βίντεο θα σου δείξει 4 αποτελεσματικούς –και πάνω από όλα ασφαλείς- τρόπους και τεχνικές κοπής, με σκοπό το σωστό χειρισμό του μαχαιριού. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα και σημαντικότερα μαθήματα που παρακολουθεί κάθε επαγγελματίας σεφ στη σχολή μαγειρικής και θα σε κάνει να ανεβάσεις τον πήχη στη κουζίνα και να αισθανθείς πιο σίγουρος από ποτέ. Επίσης, σου υπενθυμίζουμε τα 4 απαραίτητα μαχαίρια που πρέπει να έχεις στην κουζίνα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.