ΑρχικήΆρθρα8 tips για τέλεια, ζουμερή μπριζόλα 

8 tips για τέλεια, ζουμερή μπριζόλα 

Από τη Λίζα Μάτσα,

Δεν έχει καλύτερο από μια καλοψημένη μοσχαρίσια μπριζόλα που γίνεται στο πι και φι! Ακολούθησε τα tips και ψήσε την πιο ζουμερή και γευστική μπριζόλα που έχεις φάει ποτέ.

  1. Δε χρειάζεται να αγοράσεις το πιο ακριβό κομμάτι κρέατος για να γίνει νόστιμο.
  2. Άφησε το κρέας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου πριν ξεκινήσεις το ψήσιμο.
  3. Φρόντισε να καίει καλά το τηγάνι σου πριν βάλεις την μπριζόλα.
  4. Μη λαδώνεις το κρέας και το τηγάνι που θα χρησιμοποιήσεις.
  5. Αλάτισε με χοντρό αλάτι το κρέας.
  6. Ανακίνησε το κρέας μέσα στο τηγάνι όσο ψήνεις την κάθε πλευρά της μπριζόλας (εκτός από το απαραίτητο αναποδογύρισμα).
  7. Φρόντισε το κρέας σου να είναι σχετικά ροζ όταν κοπεί (το λεγόμενο medium rare ψήσιμο).
  8. Άφησε το κρέας σου να “ξεκουραστεί” πριν το κόψεις και το σερβίρεις.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Φασολάκια γιαχνί

Αγαπημένο λαδερό φαγητό του καλοκαιριού και όχι μόνο. Προσθέστε άφθονα μυρωδικά και να είστε σίγουροι ότι η συνταγή αυτή θα γίνει η αγαπημένη σας.

Σπιτικό bellini ροδάκινο

Συνταγή για υπέροχο σπιτικό bellini ροδάκινο!

Παγωτό ροδάκινο

Συνταγή για παγωτό ροδάκινο!

Περισσότερα άρθρα

Τα 3 μεγάλα λάθη που κάνουμε με τους ξηρούς καρπούς

Λάθη που κάνουμε όταν αγοράζουμε και αποθηκεύουμε ξηρούς καρπούς. Αυτά είναι τα μυστικά για να διατηρήσετε ολόφρεσκους τους ξηρούς καρπούς!

Ο χαλβάς της Καθαράς Δευτέρας

Ο χαλβάς είναι συνυφασμένος με την Καθαρά Δευτέρα. Δείτε τα 6 μυστικά για να ξεχωρίσετε τον καλό χαλβά που θα σερβίρετε στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Κουρκούτι για μπακαλιάρο: μάθε τα μυστικά

Από κουρκούτι για μπακαλιάρο τηγανητό πώς πάμε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ