“Άντε γ*** Gordon Ramsay”: η απάντηση ενός σεφ για τις δηλώσεις περί κοκαΐνης

Πριν λίγες ημέρες, η δήλωση του σεφ Gordon Ramsay σχετικά με τις καταχρήσεις κοκαΐνης από τους σεφ αλλά και τους πελάτες των εστιατορίων, έγινε viral. “Είναι το μικρό βρώμικο μυστικό της εστίασης” τόνισε ο διάσημος Βρετανός σεφ, ξεσηκώνοντας κύμα αντιδράσεων, τόσο από το κοινό όσο και από συναδέλφους του.

Πρόσφατα, ο νεαρός σεφ Neil Rankin, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Jamie Oliver πριν ανοίξει το δικό του steakhouse στο Soho στο Λονδίνο, με ένα post στο Facebook εξέφρασε την διόλου κολακευτική άποψή του σχετικά με τις δηλώσεις του Ramsay στο Facebook και προκαλεί νέες αντιδράσεις.

Ακολουθεί το post:

“Άντε γ****** Gordon. Προσπάθησε να κάνεις κάτι θετικό από το να ασκείς κριτική σε σκ*** εστιατόρια στην τηλεόραση, να θεοποιείς την κατάχρηση στις κουζίνες, λέγοντας στους σεφ να δουλεύουν τις απίστευτες ώρεςπου δούλευες εσύ (και που μάλλον μισούσες), και τώρα να λες ότι όλοι παίρνουν ναρκωτικά. Τα ναρκωτικά είναι πρόβλημα σε κάθε κλάδο και αν οι πελάτες παίρνουν τόσο πολλή κοκαΐνη στα εστιατόριά σου, μάλλον πρέπει να να ξανακοιτάξεις τα μενού σου γιατί δεν τρώνε το φαγητό σου. Και αν το προσωπικό σου [παίρνει κοκαΐνη] μάλλον πρέπει να κοιτάξεις τις βάρδιές τους και να τους αφήσεις να κοιμηθούν καλά το βράδυ. Εργοδότες σαν εσένα έκαναν τον κλάδο απωθητικό, τον κράτησαν πίσω δεκαετίες και δημιούργησαν ατέλειωτα ωράρια που μόνο ενισχύουν τα προβλήματα με τα ναρκωτικά. Οι νέοι θαυμάζουν τους σεφ. Προσπαθούμε να τους φερθούμε σαν ενήλικες, συνεργάτες και υπαλλήλους για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες και να τους προσφέρουμε ένα μέλλον καλύτερο από το να καούν στα τριάντα τους. Προσπαθούμε να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση. Προσπάθησε να συμμετέχεις σε αυτό και όχι να προωθείς αυτή τη ξεπερασμένη μαλ****. Ήσουν ένας καταπληκτικός σεφ και τώρα είσαι ένας αισχρός γαμ***** πρεσβευτής του κλάδου μας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.