ΑρχικήΆρθραΗ Αυτογνωσία στη Γαστρονομία από τους Στέφανο Διαμαντόπουλο & Βίκυ Τσίγγα

Η Αυτογνωσία στη Γαστρονομία από τους Στέφανο Διαμαντόπουλο & Βίκυ Τσίγγα

Στα πλαίσια των γιορτινών εκδηλώσεων “Νάουσα η Πόλη του Οίνου” την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 21:00, o Στέφανος Διαμαντόπουλος, δημιουργός γεύσεων και σοκολατοποιός από το φημισμένο ζαχαροπλαστείο “Levotre Piree”, και η και η Βίκυ Τσίγγα, συγγραφέας και σύμβουλος προσωπικής ανέλιξης & προσωπικών δεξιοτήτων, θα μιλήσουν για το πώς η αυτογνωσία μπορεί να παντρευτεί με τη Γαστρονομία.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα εξής:

– Το στοίχημα

– Η πολυτέλεια του τραπεζιού

– Το αδικημένο παιδί

– Το αμπέλι

– Τα μεγάλα δείπνα

– Το καλάθι με τα καλούδια

– Ένα εξαίσιο γαμήλιο δείπνο

– Η μεγάλη προσβολή

– Τι είναι Κβαντική Φυσική, η ενέργεια της και το ενεργειακό της πεδίο

– Πως οι σκέψεις μας και τα συναισθήματα μάς μας επηρεάζουν

– Πως επιδρούν άμεσα στο σώμα μας, και στην τροφή μας

– Η Δύναμη του Λόγου και Η Δύναμη της Σκέψης

– Τι σημαίνει μαγειρεύω και τρώω Συνειδητά

– Τι χρειάζεται να κάνω έτσι ώστε η Ζωή μου και η τροφή μου να είναι Όμορφη και Νόστιμη

Η εκδήλωση θα γίνει στο Μουσικό Καφενείο Σείριος το οποίο διοργανώνει αυτή την Ημερίδα με θέμα: Η Αυτογνωσία στη Γαστρονομία , στο πνεύμα και στα πλαίσια της γιορτής Οίνου στη πόλη Νάουσα.

Συμμετοχή : 6 ευρώ (μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Γηροκομείο Νάουσας)

Στο τέλος της Ημερίδας θα δοθούν Πιστοποιητικά Συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2332022647-6972726623

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μπισκοτογλυκό ψυγείου με μπανάνα

Αυτό το φανταστικό γλυκό ψυγείου με μπισκότα, μπανάνες και ζαχαρούχο γάλα είναι τέλειο για κάθε περίσταση. Προσθέστε πραλίνα φουντουκιού για ακόμα πιο κολασμένο αποτέλεσμα.

Αρνί πατούδο από τη Νάξο

Μία ιδέα για πασχαλινό αρνί είναι να το ψήσετε στον φούρνο. Το αρνί πατούδο, μια συνταγή από τη Νάξο, είναι ζουμερό και έχει μια πεντανόστιμη γέμιση από συκώτι, τυρί, μυρωδικά και ρύζι.

Σαλάτα με κινόα και βραστά λαχανικά

Σαλάτα με κινόα και λαχανικά από τον Τάσο Αντωνίου. Μια υγιεινή σαλάτα που μπορεί να συνοδεύσει ιδανικά κάθε γεύμα.

Περισσότερα άρθρα

Γιατί οι Γάλλοι γιορτάζουν σήμερα την ημέρα της κρέπας;

Ένα έθιμο με πολύ συγκεκριμένο τελετουργικό το οποίο, αν τηρηθεί κατά γράμμα, έχει ευχάριστα αποτελέσματα για την οικογένεια!

7 λάθη που κάνετε με το ωμό κοτόπουλο

Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνετε με το ωμό κοτόπουλο.

6 λάθη που κάνετε όταν φτιάχνετε σάλτσα για ζυμαρικά

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνετε όταν φτιάχνετε σάλτσα ζυμαρικά. Δείτε πώς θα τα διορθώσετε εύκολα και γρήγορα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ