Advertisement

Η Αυτογνωσία στη Γαστρονομία από τους Στέφανο Διαμαντόπουλο & Βίκυ Τσίγγα

Στα πλαίσια των γιορτινών εκδηλώσεων “Νάουσα η Πόλη του Οίνου” την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 21:00, o Στέφανος Διαμαντόπουλος, δημιουργός γεύσεων και σοκολατοποιός από το φημισμένο ζαχαροπλαστείο “Levotre Piree”, και η και η Βίκυ Τσίγγα, συγγραφέας και σύμβουλος προσωπικής ανέλιξης & προσωπικών δεξιοτήτων, θα μιλήσουν για το πώς η αυτογνωσία μπορεί να παντρευτεί με τη Γαστρονομία.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα εξής:

– Το στοίχημα

– Η πολυτέλεια του τραπεζιού

Advertisement

– Το αδικημένο παιδί

– Το αμπέλι

– Τα μεγάλα δείπνα

– Το καλάθι με τα καλούδια

– Ένα εξαίσιο γαμήλιο δείπνο

– Η μεγάλη προσβολή

– Τι είναι Κβαντική Φυσική, η ενέργεια της και το ενεργειακό της πεδίο

– Πως οι σκέψεις μας και τα συναισθήματα μάς μας επηρεάζουν

– Πως επιδρούν άμεσα στο σώμα μας, και στην τροφή μας

– Η Δύναμη του Λόγου και Η Δύναμη της Σκέψης

– Τι σημαίνει μαγειρεύω και τρώω Συνειδητά

– Τι χρειάζεται να κάνω έτσι ώστε η Ζωή μου και η τροφή μου να είναι Όμορφη και Νόστιμη

Η εκδήλωση θα γίνει στο Μουσικό Καφενείο Σείριος το οποίο διοργανώνει αυτή την Ημερίδα με θέμα: Η Αυτογνωσία στη Γαστρονομία , στο πνεύμα και στα πλαίσια της γιορτής Οίνου στη πόλη Νάουσα.

Συμμετοχή : 6 ευρώ (μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Γηροκομείο Νάουσας)

Στο τέλος της Ημερίδας θα δοθούν Πιστοποιητικά Συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2332022647-6972726623

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.