ΑρχικήΆρθραΗ Αυτογνωσία στη Γαστρονομία από τους Στέφανο Διαμαντόπουλο & Βίκυ Τσίγγα

Η Αυτογνωσία στη Γαστρονομία από τους Στέφανο Διαμαντόπουλο & Βίκυ Τσίγγα

Στα πλαίσια των γιορτινών εκδηλώσεων “Νάουσα η Πόλη του Οίνου” την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 21:00, o Στέφανος Διαμαντόπουλος, δημιουργός γεύσεων και σοκολατοποιός από το φημισμένο ζαχαροπλαστείο “Levotre Piree”, και η και η Βίκυ Τσίγγα, συγγραφέας και σύμβουλος προσωπικής ανέλιξης & προσωπικών δεξιοτήτων, θα μιλήσουν για το πώς η αυτογνωσία μπορεί να παντρευτεί με τη Γαστρονομία.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα εξής:

– Το στοίχημα

– Η πολυτέλεια του τραπεζιού

– Το αδικημένο παιδί

– Το αμπέλι

– Τα μεγάλα δείπνα

– Το καλάθι με τα καλούδια

– Ένα εξαίσιο γαμήλιο δείπνο

– Η μεγάλη προσβολή

– Τι είναι Κβαντική Φυσική, η ενέργεια της και το ενεργειακό της πεδίο

– Πως οι σκέψεις μας και τα συναισθήματα μάς μας επηρεάζουν

– Πως επιδρούν άμεσα στο σώμα μας, και στην τροφή μας

– Η Δύναμη του Λόγου και Η Δύναμη της Σκέψης

– Τι σημαίνει μαγειρεύω και τρώω Συνειδητά

– Τι χρειάζεται να κάνω έτσι ώστε η Ζωή μου και η τροφή μου να είναι Όμορφη και Νόστιμη

Η εκδήλωση θα γίνει στο Μουσικό Καφενείο Σείριος το οποίο διοργανώνει αυτή την Ημερίδα με θέμα: Η Αυτογνωσία στη Γαστρονομία , στο πνεύμα και στα πλαίσια της γιορτής Οίνου στη πόλη Νάουσα.

Συμμετοχή : 6 ευρώ (μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Γηροκομείο Νάουσας)

Στο τέλος της Ημερίδας θα δοθούν Πιστοποιητικά Συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2332022647-6972726623

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κοτόπουλο με μπουγιουρντί

Συνταγή για κοτόπουλο με μπουργιουρντί!

Κέικ με μέλι

Λαχταριστό κέικ με μέλι από τον Τάσο Αντωνίου! Ένα πραγματικά νόστιμο κέικ, ζουμερό, με αρωματικό σιρόπι και υπέροχη γεύση.

Φακοκροκέτες

Γευστικές κροκέτες με φακές από τον Τάσο Αντωνίου! Αυτές οι φακοκροκέτες είναι εύκολες, νηστίσιμες, μοσχοβολούν μυρωδικά και είναι ιδανικές για μικρούς και μεγάλους.

Περισσότερα άρθρα

5 μοναδικές συνταγές για γλυκά χωρίς ζάχαρη

Υπέροχες συνταγές για γλυκά χωρίς ζάχαρη! Γευστικά, εύκολα, θρεπτικά και με υγιεινά συστατικά, αυτά τα γλυκά χωρίς ζάχαρη θα τα λατρέψετε.

Γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα πριν την μαγειρέψουμε;

Μάθετε γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα για να την μαγειρέψουμε και για ποιο λόγο χάνεται η όλη η γεύση εξαιτίας της απόψυξης.

Μυστικά για τέλεια μπισκότα

Μαλακά και αφράτα ή λεπτά και τραγανά μπισκότα; Μυστικά & tips για τέλεια μπισκότα που θα λατρέψουν όλοι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ