Στα πλαίσια των γιορτινών εκδηλώσεων “Νάουσα η Πόλη του Οίνου” την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 21:00, o Στέφανος Διαμαντόπουλος, δημιουργός γεύσεων και σοκολατοποιός από το φημισμένο ζαχαροπλαστείο “Levotre Piree”, και η και η Βίκυ Τσίγγα, συγγραφέας και σύμβουλος προσωπικής ανέλιξης & προσωπικών δεξιοτήτων, θα μιλήσουν για το πώς η αυτογνωσία μπορεί να παντρευτεί με τη Γαστρονομία.
Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα εξής:
– Το στοίχημα
– Η πολυτέλεια του τραπεζιού
– Το αδικημένο παιδί
– Το αμπέλι
– Τα μεγάλα δείπνα
– Το καλάθι με τα καλούδια
– Ένα εξαίσιο γαμήλιο δείπνο
– Η μεγάλη προσβολή
– Τι είναι Κβαντική Φυσική, η ενέργεια της και το ενεργειακό της πεδίο
– Πως οι σκέψεις μας και τα συναισθήματα μάς μας επηρεάζουν
– Πως επιδρούν άμεσα στο σώμα μας, και στην τροφή μας
– Η Δύναμη του Λόγου και Η Δύναμη της Σκέψης
– Τι σημαίνει μαγειρεύω και τρώω Συνειδητά
– Τι χρειάζεται να κάνω έτσι ώστε η Ζωή μου και η τροφή μου να είναι Όμορφη και Νόστιμη
Η εκδήλωση θα γίνει στο Μουσικό Καφενείο Σείριος το οποίο διοργανώνει αυτή την Ημερίδα με θέμα: Η Αυτογνωσία στη Γαστρονομία , στο πνεύμα και στα πλαίσια της γιορτής Οίνου στη πόλη Νάουσα.
Συμμετοχή : 6 ευρώ (μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Γηροκομείο Νάουσας)
Στο τέλος της Ημερίδας θα δοθούν Πιστοποιητικά Συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2332022647-6972726623