ΑρχικήΆρθραBacardi Supernature από τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο

Bacardi Supernature από τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο

Τι συμβαίνει όταν η καρύδα και τα αρώματά της γίνονται ένα με το ρούμι και την σπιρτάδα από το μαύρο αλάτι; Το “υπερφυσικό” αποτέλεσμα ακούει στο όνομα Supernature.

Το Supernature είναι μία νέα πρόταση σε cocktail που φιλοδοξεί να μπει στα μπαρ, τα σπίτια και τις προτιμήσεις όλων όσων αγαπούν τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς και τις φίνες γεύσεις. Είναι φτιαγμένο με Bacardi Superior Rum, χυμό από lime, λικέρ από πορτοκάλι και κρέμα καρύδας, ενώ στο χείλος του ποτηριού υπάρχει ένα μείγμα από αποξηραμένη καρύδα και μαύρο αλάτι. Παράλληλα, αποτελεί μια νέα οπτική πάνω στην Tiki κουλτούρα για το 2015: είναι εξωτικό και “φρέσκο”, γεμάτο αρώματα και ένταση, ωστόσο σερβίρεται σε κουπέ ποτήρι ώστε να μπορεί να ταιριάζει ιδανικά σε κάθε περίσταση και χώρο.

Δημιουργός του, είναι ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος, ένας bartender που ίσως να γνωρίσατε στο Pere Ubu, πιθανότατα να σας σέρβιρε στο Apsendi ή μάλλον σας ξενύχτησε στα Balthazar, Bookali και Hide & Seek. Με έμπνευσή του το θρυλικό Mai Tai και την δροσιστική αποκάλυψη που πάντα προσφέρει μία Pina Colada, το Supernature ήρθε για να γίνει η νέα classic και διαχρονική επιλογή που θα είναι αρεστή σε όλους.

Γιατί να επιλέξετε το Supernature; Γιατί αποτελεί την πρόταση της Ελλάδας για τον παγκόσμιο διαγωνισμό cocktail Bacardi Legacy και γιατί μόνο με την δική σας στήριξη θα καταφέρει να διεκδικήσει μία θέση στον παγκόσμιο τελικό.

Πώς θα φτιάξετε το Supernature:

  • 60 ml Bacardi Superior Rum
  • 15 ml κρέμα καρύδας
  • 15 ml χυμό από lime
  • 15 ml λικέρ από πορτοκάλι
  • 2 dashes aromatic bitters

Rim: Μείγμα από αποξηραμένη καρύδα και μαύρο αλάτι

Method: Shake

Πού θα βρείτε το Supernature:

Στο Bookali (Μεσογείων 236, Χολαργός)

Στο Hide & Seek (Λεωφ. Κηφισίας 254, Χαλάνδρι)

Πώς να στηρίξετε το Supernature και την συμμετοχή της Ελλάδας στο παγκόσμιο:

  • Χρησιμοποιήστε hashtag στα social media #BacardiSupernature
  • Αναζητήστε το στο Facebook, κάντε like και μείνετε συντονισμένοι με όλες τις guest εμφανίσεις και την πρόοδό του, στο page “Bacardi Supernature by Alejandro Gkikopoulos”
  • Αναζητήστε το στο Instagram και κάντε follow στο “bacardisupernature” και στο Twitter “@Bsupernature”
  • Ζητήστε το με τα συστατικά του στον αγαπημένο σας bartender ή φτιάξτε το στο σπίτι και ανεβάστε μία φωτογραφία με hashtag #BacardiSupernature.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μίνι σουβλάκι κοτόπουλο

Ζουμερά σουβλάκια κοτόπουλο. Η πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για σπιτικά σουβλάκια κοτόπουλο με σως γιαουρτιού.

Τηγανητό ρύζι

Το τηγανητό ρύζι είναι ένα πανεύκολο πιάτο που μπορείτε να φτιάξετε με υλικά που έχουν περισσέψει, όπως κρέας ή κοτόπουλο.

Γρήγορο καλτσόνε με λουκάνικο

Σε αυτή τη συνταγή για καλτσόνε η γέμιση περιέχει λουκάνικο, ζαμπόν, τυρί και σάλτσα ντομάτας.

Περισσότερα άρθρα

Το μενού του Πάσχα

Ένα μενού για το Πάσχα με τις καλύτερες πασχαλινές συνταγές για σαλάτες, αρνί κα υπέροχα γλυκά με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου.

Τσάι χύμα ή συσκευασμένο; Οι ειδικοί απαντούν

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο χύμα τσάι και το συσκευασμένο;

Πελτές ντομάτας: το λάθος που κάνεις όταν τον μαγειρεύεις

Πελτές ντομάτας και μαγειρική. Δείτε τι λάθος κάνετε όταν μαγειρεύετε τον πελτέ και πώς θα τον χρησιμοποιήσετε σωστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ