ΑρχικήΆρθραBacardi Supernature από τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο

Bacardi Supernature από τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο

Τι συμβαίνει όταν η καρύδα και τα αρώματά της γίνονται ένα με το ρούμι και την σπιρτάδα από το μαύρο αλάτι; Το “υπερφυσικό” αποτέλεσμα ακούει στο όνομα Supernature.

Το Supernature είναι μία νέα πρόταση σε cocktail που φιλοδοξεί να μπει στα μπαρ, τα σπίτια και τις προτιμήσεις όλων όσων αγαπούν τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς και τις φίνες γεύσεις. Είναι φτιαγμένο με Bacardi Superior Rum, χυμό από lime, λικέρ από πορτοκάλι και κρέμα καρύδας, ενώ στο χείλος του ποτηριού υπάρχει ένα μείγμα από αποξηραμένη καρύδα και μαύρο αλάτι. Παράλληλα, αποτελεί μια νέα οπτική πάνω στην Tiki κουλτούρα για το 2015: είναι εξωτικό και “φρέσκο”, γεμάτο αρώματα και ένταση, ωστόσο σερβίρεται σε κουπέ ποτήρι ώστε να μπορεί να ταιριάζει ιδανικά σε κάθε περίσταση και χώρο.

Δημιουργός του, είναι ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος, ένας bartender που ίσως να γνωρίσατε στο Pere Ubu, πιθανότατα να σας σέρβιρε στο Apsendi ή μάλλον σας ξενύχτησε στα Balthazar, Bookali και Hide & Seek. Με έμπνευσή του το θρυλικό Mai Tai και την δροσιστική αποκάλυψη που πάντα προσφέρει μία Pina Colada, το Supernature ήρθε για να γίνει η νέα classic και διαχρονική επιλογή που θα είναι αρεστή σε όλους.

Γιατί να επιλέξετε το Supernature; Γιατί αποτελεί την πρόταση της Ελλάδας για τον παγκόσμιο διαγωνισμό cocktail Bacardi Legacy και γιατί μόνο με την δική σας στήριξη θα καταφέρει να διεκδικήσει μία θέση στον παγκόσμιο τελικό.

Πώς θα φτιάξετε το Supernature:

  • 60 ml Bacardi Superior Rum
  • 15 ml κρέμα καρύδας
  • 15 ml χυμό από lime
  • 15 ml λικέρ από πορτοκάλι
  • 2 dashes aromatic bitters

Rim: Μείγμα από αποξηραμένη καρύδα και μαύρο αλάτι

Method: Shake

Πού θα βρείτε το Supernature:

Στο Bookali (Μεσογείων 236, Χολαργός)

Στο Hide & Seek (Λεωφ. Κηφισίας 254, Χαλάνδρι)

Πώς να στηρίξετε το Supernature και την συμμετοχή της Ελλάδας στο παγκόσμιο:

  • Χρησιμοποιήστε hashtag στα social media #BacardiSupernature
  • Αναζητήστε το στο Facebook, κάντε like και μείνετε συντονισμένοι με όλες τις guest εμφανίσεις και την πρόοδό του, στο page “Bacardi Supernature by Alejandro Gkikopoulos”
  • Αναζητήστε το στο Instagram και κάντε follow στο “bacardisupernature” και στο Twitter “@Bsupernature”
  • Ζητήστε το με τα συστατικά του στον αγαπημένο σας bartender ή φτιάξτε το στο σπίτι και ανεβάστε μία φωτογραφία με hashtag #BacardiSupernature.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Vegan μπιφτέκια με κινόα

Τέλεια μπιφτέκια λαχανικών με κινόα, ιδανική συνταγή αν νηστεύετε ή προσέχετε τη διατροφή σας.

Μελιτζάνες ιμάμ μπαϊλντί

Οι μελιτζάνες ιμάμ μπαϊλντί είναι το πιο αγαπημένο λαδερό φαγητό! Σερβίρετε με φρέσκια ντομάτα και φέτα και θα εκπλαγείτε με την υπέροχη αυτή συνταγή.

Μιλφέιγ με βύσσινο

Ένα μιλφέιγ με βύσσινο και φιστίκι διαφορετικό από τ' άλλα, που θα γλυκάνει όλες τις στιγμές σας!

Περισσότερα άρθρα

Πώς μαγειρεύουμε τα μανιτάρια;

Πώς μαγειρεύουμε τα μανιτάρια ανάλογα με την ποικιλία τους;

Το μενού της Τσικνοπέμπτης

Η Τσικνοπέμπτη είναι η μέρα που τιμούμε δεόντως κρεατικά, λουκάνικα και νόστιμους μεζέδες.

3 τρόποι να μαγειρέψεις με τα κοτσάνια των μυρωδικών

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα κοτσάνια των φρέσκων μυρωδικών και να τα εντάξουμε στη κουζίνα και τις συνταγές μαγειρικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ