ΑρχικήUncategorizedΤο Beefbar Athens είναι έτοιμο να σας χαρίσει μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία

Το Beefbar Athens είναι έτοιμο να σας χαρίσει μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία

Από τον Τάσο Αντώνιου

Το Beefbar Athens, το δημιούργημα του Riccardo Giraudi που εμπλούτισε με την άφιξή του τον γαστρονομικό χάρτη της Αθηναϊκής Ριβιέρας, συστήνει το ανανεωμένο του μενού για το φετινό καλοκαίρι. Το νέο μενού που έχει επιμεληθεί η ομάδα του Beefbar Athens, αποτελείται από street food και comfort food επιλογές που λαμβάνουν μια fine dining διάσταση, και υπόσχεται να χαρίσει στους επισκέπτες του ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων.

Τα beef tostaditas, τα αρωματικά χειροποίητα empanadas με Kobe, το carpaccio γαρίδας με γαρίδες Carabineros και το vitello tonnato, είναι λίγες από τις street food επιλογές που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Τα comfort food πιάτα – σημείο αναφοράς για το Beefbar Athens – συναντούν νέες προσθήκες όπως την wagyu bolognese, με παπαρδέλες και ραγού από μοσχάρι και το beefy cordon bleu με μοσχαρίσιο φιλέτο. Το supreme cocqelet, το κοκοράκι με βούτυρο μαύρης τρούφας και την Sauce Originale Relais de Paris, και το paradis pepper filet, το μοσχαρίσιο φιλέτο με κρούστα από πιπέρι και Paradise σως πιπεριού, έχουν ήδη αποσπάσει τα πιο θετικά σχόλια από τους φίλους του Beefbar Athens, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να τα συνοδεύσουν με εξαιρετικές επιλογές από την προσεγμένη λίστα κρασιών του εστιατορίου, αδιαμφισβήτητα μια από τις καλύτερες wine lists που εντοπίζει κανείς στα εστιατόρια της Αθήνας και αριθμεί 500 κωδικούς. 

Τα επιδόρπια του μενού, με πρωταγωνιστές το gelato Mantecato με τα πιο λαχταριστά toppings, τη χειροποίητη marbled chocolate bar – δημιούργημα του διεθνούς φήμης Γάλλου pâtissier Yazid Ichemrahen, και το mille crepes tiramisu με φύλλα γαλλικής κρέπας, ολοκληρώνουν με τον πιο ιδανικό τρόπο κάθε γεύμα στο Beefbar Athens, μετατρέποντάς το σε γαστρονομική εμπειρία. 

Η βεράντα του Beefbar Athens αποτελεί ένα ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε τα signature καλοκαιρινά cocktails, όπως το americano bianca, μια φρουτώδη εκδοχή του κλασικού americano, τo εξωτικό project V hurricane, μια ωδή στην Tiki κουλτούρα, αλλά και τη yuzu cucmber paloma. 

Let the summer season begin στο Beefbar Athens!

BEEFBAR ATHENS: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα, Τηλέφωνο: +30 210 96 70 700, www.beefbar.com

Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινά, 19:00-01:00

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Η ωραιότερη βασιλόπιτα κέικ

Βασιλόπιτα κέικ από τον Τάσο Αντωνίου. Απλά και εύκολα φέτος θα φτιάξετε την καλύτερη βασιλόπιτα που θα κλέψει την παράσταση την παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Μπακαλιάρος με σπανάκι στον φούρνο

Μπακαλιάρος με σπανάκι στον φούρνο από τον Τάσο Αντωνίου! Μια υγιεινή συνταγή για ψάρι με λαχανικά στον φούρνο που μπορείτε να απολαύσετε με όλη την οικογένεια.

Κοκτέιλ Pimm’s Fizz

Δροσιστικό κοκτέιλ Pimm's Fizz!

Περισσότερα άρθρα

Επιλέγοντας το αρνί και τους κρεατομεζέδες για το πασχαλινό τραπέζι

Πλήρης οδηγός για να επιλέξετε το καλύτερο αρνί και το κατσίκι για το πασχαλινό τραπέζι!

Τα 9 μυστικά για τέλειες ψητές πατάτες

Tέλειες πατάτες φούρνου κάθε φορά, με τα 9 μυστικά του Τάσου Αντωνίου για τραγανή, χρυσαφένια κρούστα και ζουμερό εσωτερικό που λιώνει στο στόμα.

6 τρόποι να αξιοποιήσετε τη μαγιονέζα που έχει περισσέψει

Δείτε συμβουλές και ιδέες να αξιοποιήσετε τη μαγιονέζα που έχει περισσέψει με τον πιο νόστιμο τρόπο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ