Bellagio: H αυθεντική τρατορία της Αγίας Παρασκευής ανανεώνεται γευστικά

Το Bellagio, η γνήσια ιταλική τρατορία στην Αγία Παρασκευή, έχει επανέλθει στο προσκήνιο από την Δευτέρα 3 Μαϊου με ανανεωμένο μενού και νόστιμα δημιουργικά πιάτα. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, η ομάδα του Bellagio μας υποδέχεται σε ένα όμορφο open περιβάλλον οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν γευστικά με πιάτα που σερβίρονται στις αυθεντικές ιταλικές τρατορίες.

Το μενού είναι εμπνευσμένο από ιταλικές γεύσεις τις οποίες έχει επιμεληθεί ως executive chef ο Νίκος Δημητροκάλλης. Πρόσφατα, τα ηνία  της κουζίνας έχει αναλάβει ο σεφ Μιχάλης Μαργαρίτης, ο οποίος είναι εξαιρετικός γνώστης της ιταλικής κουζίνας και έχει εμπλουτίσει περαιτέρω τον κατάλογο και με δικά του πιάτα.

Στο μενού σημαντικό ρόλο παίζει η άριστη πρώτη ύλη, ενώ θα βρείτε επιλογές για κάθε γούστο. Στα must από ορεκτικά είναι το Vitello Tonnato (λεπτοκομμένο νουά μόσχου με σάλτσα τόνου), η σαλάτα Insalata di Quinoa (μια δροσερή σαλάτα με κινόα με παντζάρι, πράσινο μήλο, καρύδια, αρωματισμένο γιαούρτι με βασιλικό και dressing εσπεριδοειδων), η Carbonara (με σπαγγετόνι αργής ξήρανσης με κρόκο αβγού, guanciale, pecorino Romano) και η Vitello (φρέσκες ταλιατέλες με φιλετίνια μόσχου, ντοματίνια, βασιλικό και ξύσμα λεμονιού). Από κρεατικά, ξεχωρίζει το Saltimbocca alla Romana  (φιλετίνια μόσχου από entrecôte σε ελαφριά σάλτσα κρασιού αρωματισμένη με φασκόμηλο –συνοδεύεται με πουρέ γλυκοπατάτας).

Η πίτσα στο Bellagio είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Το ζυμάρι φτιάχνεται με φυσικό προζύμι, είναι αφράτο, τραγανό και ψήνεται σε σύγχρονο ξυλόφουρνο. Η πίτσα σερβίρεται σε έξι ή δέκα κομμάτια και προτείνουμε να δοκιμάσετε τόσο την απλή και αυθεντική Margarita όσο και την πιο ιδιαίτερη Pistacchio (με μοτσαρέλα, γκοργκοντζόλα, μορταδέλα, pesto φιστικιού και τριμμένο φιστίκι).

Στην κατηγορία του comfort food, το Bellagiο έχει να προτείνει διάφορες επιλογές burgers. Το Colosseo (χειροποίητο παραδοσιακό ιταλικό ψωμί, με ανάμικτο μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κιμά και salsiccia, καπνιστή μοτσαρέλα, καραμελωμένα κρεμμύδια, baby σπανάκι, κρέμα πιπεριάς Φλωρίνης και παλαιωμένο βαλσάμικο) και το Caprino (ψωμί brioche, με 100% φρέσκο χειροποίητο μοσχαρίσιο κιμά, κατσικίσιο τυρί, μανιτάρια σoτέ, baby ρόκα και μαγιονέζα τρούφας) θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Για έναν γλυκό επίλογο δοκιμάστε την αυθεντική τιραμισού και τα ολοκαίνουργια canoli (γεμιστά με κρέμα βανίλιαςαρωματισμένη με λάιμ, ganache σοκολάταςκαι τριμμένο φιστίκι).

Το Bellagio είναι μια τρατορία με πιάτα που απολαμβάνεις να τρως, με ατμόσφαιρα που χαίρεσαι να βρίσκεσαι, κόσμο που θέλεις να χαιρετάς και κρασί που σου αρέσει να γεμίζεις με αυτό το ποτήρι σου. Το ιταλικό μενού του Bellagio είναι διαθέσιμο από Τρίτη έως Κυριακή.

Bellagio: Αγίου Ιωάννου 82, Αγία Παρασκευή, 15342, T. 210 60 00 646

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.