ΑρχικήΆρθραBellagio: H αυθεντική τρατορία της Αγίας Παρασκευής ανανεώνεται γευστικά

Bellagio: H αυθεντική τρατορία της Αγίας Παρασκευής ανανεώνεται γευστικά

Το Bellagio, η γνήσια ιταλική τρατορία στην Αγία Παρασκευή, έχει επανέλθει στο προσκήνιο από την Δευτέρα 3 Μαϊου με ανανεωμένο μενού και νόστιμα δημιουργικά πιάτα. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, η ομάδα του Bellagio μας υποδέχεται σε ένα όμορφο open περιβάλλον οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν γευστικά με πιάτα που σερβίρονται στις αυθεντικές ιταλικές τρατορίες.

Το μενού είναι εμπνευσμένο από ιταλικές γεύσεις τις οποίες έχει επιμεληθεί ως executive chef ο Νίκος Δημητροκάλλης. Πρόσφατα, τα ηνία  της κουζίνας έχει αναλάβει ο σεφ Μιχάλης Μαργαρίτης, ο οποίος είναι εξαιρετικός γνώστης της ιταλικής κουζίνας και έχει εμπλουτίσει περαιτέρω τον κατάλογο και με δικά του πιάτα.

Στο μενού σημαντικό ρόλο παίζει η άριστη πρώτη ύλη, ενώ θα βρείτε επιλογές για κάθε γούστο. Στα must από ορεκτικά είναι το Vitello Tonnato (λεπτοκομμένο νουά μόσχου με σάλτσα τόνου), η σαλάτα Insalata di Quinoa (μια δροσερή σαλάτα με κινόα με παντζάρι, πράσινο μήλο, καρύδια, αρωματισμένο γιαούρτι με βασιλικό και dressing εσπεριδοειδων), η Carbonara (με σπαγγετόνι αργής ξήρανσης με κρόκο αβγού, guanciale, pecorino Romano) και η Vitello (φρέσκες ταλιατέλες με φιλετίνια μόσχου, ντοματίνια, βασιλικό και ξύσμα λεμονιού). Από κρεατικά, ξεχωρίζει το Saltimbocca alla Romana  (φιλετίνια μόσχου από entrecôte σε ελαφριά σάλτσα κρασιού αρωματισμένη με φασκόμηλο –συνοδεύεται με πουρέ γλυκοπατάτας).

Η πίτσα στο Bellagio είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Το ζυμάρι φτιάχνεται με φυσικό προζύμι, είναι αφράτο, τραγανό και ψήνεται σε σύγχρονο ξυλόφουρνο. Η πίτσα σερβίρεται σε έξι ή δέκα κομμάτια και προτείνουμε να δοκιμάσετε τόσο την απλή και αυθεντική Margarita όσο και την πιο ιδιαίτερη Pistacchio (με μοτσαρέλα, γκοργκοντζόλα, μορταδέλα, pesto φιστικιού και τριμμένο φιστίκι).

Στην κατηγορία του comfort food, το Bellagiο έχει να προτείνει διάφορες επιλογές burgers. Το Colosseo (χειροποίητο παραδοσιακό ιταλικό ψωμί, με ανάμικτο μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κιμά και salsiccia, καπνιστή μοτσαρέλα, καραμελωμένα κρεμμύδια, baby σπανάκι, κρέμα πιπεριάς Φλωρίνης και παλαιωμένο βαλσάμικο) και το Caprino (ψωμί brioche, με 100% φρέσκο χειροποίητο μοσχαρίσιο κιμά, κατσικίσιο τυρί, μανιτάρια σoτέ, baby ρόκα και μαγιονέζα τρούφας) θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Για έναν γλυκό επίλογο δοκιμάστε την αυθεντική τιραμισού και τα ολοκαίνουργια canoli (γεμιστά με κρέμα βανίλιαςαρωματισμένη με λάιμ, ganache σοκολάταςκαι τριμμένο φιστίκι).

Το Bellagio είναι μια τρατορία με πιάτα που απολαμβάνεις να τρως, με ατμόσφαιρα που χαίρεσαι να βρίσκεσαι, κόσμο που θέλεις να χαιρετάς και κρασί που σου αρέσει να γεμίζεις με αυτό το ποτήρι σου. Το ιταλικό μενού του Bellagio είναι διαθέσιμο από Τρίτη έως Κυριακή.

Bellagio: Αγίου Ιωάννου 82, Αγία Παρασκευή, 15342, T. 210 60 00 646

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο

Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο. Η πιο αγαπημένη μαμαδίστικη συνταγή για ζουμερό κοτόπουλο, τραγανή κρούστα και χρυσαφένιες πατάτες που λιώνουν στο στόμα!

Γλυκό black forest σε ποτηράκια

Συνταγή για τέλειο γλυκό με black forest σε ποτηράκια. Ιδανικό για κέρασμα της τελευταίας στιγμής.

Ρυζόγαλο

Το πιο εύκολο και απλό ρυζόγαλο. Οι περισσότεροι το απολαμβάνουν κρύο με λίγη κανέλα αλλά εμείς το τρώμε ζεστό απευθείας από την κατσαρόλα!

Περισσότερα άρθρα

8 συνταγές για να αξιοποιήσεις το μπαγιάτικο ψωμί

Κι όμως, με το προχθεσινό ψωμί μπορείς να κάνεις συνταγές-θαύματα!

5 tips για να πετυχαίνεις πάντα τα μπισκότα

Αφράτα και μαλακά ή λεπτά και τραγανά; Bonus 2 απίθανες συνταγές για μπισκότα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ