2ο γαστρονομικό ταξίδι στον Πύργο Πετρέζα

Ο Πύργος Πετρέζα, ένας ιδιαίτερος χώρος εκδηλώσεων στα Μεσόγεια, αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την Αθήνα. Επιβλητικός, με εκλεπτυσμένη αισθητική, έχει ένα μοναδικό τρόπο να υποδέχεται κάθε προσκεκλημένο κάνοντάς τον να νιώθει σαν το σπίτι του. Τοποθετημένος στη μέση ενός πανέμορφου κτήματος 60 στρεμμάτων γεμάτων αμπελώνες, αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογενειακές και κοινωνικές εκδηλώσεις, επίσημα γεύματα, εταιρικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, συνέδρια, συναντήσεις γευσιγνωσίας, κ.α. 

Τον Οκτώβριο, ο Πύργος Πετρέζα εγκαινίασε την υπηρεσία της κουζίνας σε συνεργασία με τον καταξιωμένο σεφ Μιλτιάδη Κιούκα, μια υπηρεσία που σέβεται και αναδεικνύει το κρασί που παράγεται στο κτήμα, δημιουργημένο από έναν από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες σεφ.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πύργος Πετρέζα είναι ο πρώτος χώρος δεξιώσεων και εκδηλώσεων, του οποίου η κουζίνα λειτουργεί υπό τη διεύθυνση ενός επώνυμου και βραβευμένου σεφ. Η νέα αυτή γαστρονομική διάσταση επιστεγάστηκε με μια σειρά εκδηλώσεων γευσιγνωσίας για περιορισμένο αριθμό ατόμων. 

Έτσι, μετά το πολύ επιτυχημένο 1ο Γαστρονομικό Ταξίδι που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στον Πύργο Πετρέζα, σειρά έχει το 2ο, αυτή τη φορά με την υπογραφή του σεφ Μιλτιάδη Κιούκα και την ξεχωριστή οινογνωστική παρουσία του Master of Wine Κωνσταντίνου Λαζαράκη. Ένα απολαυστικό μενού 5 πιάτων με υλικά από βιοδυναμικούς παραγωγούς συνδυάζεται αριστοτεχνικά με κρασιά βιοδυναμικής καλλιέργειας, προσφέροντας μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία, αλλά και μια ξεχωριστή επαφή με τη βιοδυναμική καλλιέργεια & οινοποίηση από τους πλέον ειδικούς. Το δεύτερο Ταξίδι Γευσιγνωσίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαΐου στις 21.00, στον Πύργο Πετρέζα. Το κόστος ανά άτομο για συμμετοχή ανέρχεται στα €60 ανά άτομο. 

Εάν θέλεις να ζήσεις αυτή τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία, το Μαμα Πειναω σου δίνει μια μοναδική ευκαιρία! Κάνε κλικ εδώ για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό με δώρο μία πρόσκληση στο 2ο Γαστρονομικό Ταξίδι στον Πύργο Πετρέζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.