ΑρχικήΆρθρα2ο γαστρονομικό ταξίδι στον Πύργο Πετρέζα

2ο γαστρονομικό ταξίδι στον Πύργο Πετρέζα

Ο Πύργος Πετρέζα, ένας ιδιαίτερος χώρος εκδηλώσεων στα Μεσόγεια, αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την Αθήνα. Επιβλητικός, με εκλεπτυσμένη αισθητική, έχει ένα μοναδικό τρόπο να υποδέχεται κάθε προσκεκλημένο κάνοντάς τον να νιώθει σαν το σπίτι του. Τοποθετημένος στη μέση ενός πανέμορφου κτήματος 60 στρεμμάτων γεμάτων αμπελώνες, αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογενειακές και κοινωνικές εκδηλώσεις, επίσημα γεύματα, εταιρικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, συνέδρια, συναντήσεις γευσιγνωσίας, κ.α. 

Τον Οκτώβριο, ο Πύργος Πετρέζα εγκαινίασε την υπηρεσία της κουζίνας σε συνεργασία με τον καταξιωμένο σεφ Μιλτιάδη Κιούκα, μια υπηρεσία που σέβεται και αναδεικνύει το κρασί που παράγεται στο κτήμα, δημιουργημένο από έναν από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες σεφ.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πύργος Πετρέζα είναι ο πρώτος χώρος δεξιώσεων και εκδηλώσεων, του οποίου η κουζίνα λειτουργεί υπό τη διεύθυνση ενός επώνυμου και βραβευμένου σεφ. Η νέα αυτή γαστρονομική διάσταση επιστεγάστηκε με μια σειρά εκδηλώσεων γευσιγνωσίας για περιορισμένο αριθμό ατόμων. 

Έτσι, μετά το πολύ επιτυχημένο 1ο Γαστρονομικό Ταξίδι που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στον Πύργο Πετρέζα, σειρά έχει το 2ο, αυτή τη φορά με την υπογραφή του σεφ Μιλτιάδη Κιούκα και την ξεχωριστή οινογνωστική παρουσία του Master of Wine Κωνσταντίνου Λαζαράκη. Ένα απολαυστικό μενού 5 πιάτων με υλικά από βιοδυναμικούς παραγωγούς συνδυάζεται αριστοτεχνικά με κρασιά βιοδυναμικής καλλιέργειας, προσφέροντας μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία, αλλά και μια ξεχωριστή επαφή με τη βιοδυναμική καλλιέργεια & οινοποίηση από τους πλέον ειδικούς. Το δεύτερο Ταξίδι Γευσιγνωσίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαΐου στις 21.00, στον Πύργο Πετρέζα. Το κόστος ανά άτομο για συμμετοχή ανέρχεται στα €60 ανά άτομο. 

Εάν θέλεις να ζήσεις αυτή τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία, το Μαμα Πειναω σου δίνει μια μοναδική ευκαιρία! Κάνε κλικ εδώ για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό με δώρο μία πρόσκληση στο 2ο Γαστρονομικό Ταξίδι στον Πύργο Πετρέζα.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Εκλέρ ταψιού

Εκλέρ ταψιού. Ένα ιδιαίτερο γλυκό ψυγείου που θυμίζει εύκολο εκλέρ, δεν χρειάζεται ψήσιμο και είναι ιδανικό για κέρασμα ή ως τούρτα γενεθλίων. Σερβίρεται την επόμενη ημέρα για να δέσουν οι γεύσεις μεταξύ τους!

Τυροπιτάκια παραλίας

Εύκολη συνταγή για τυροπιτάκια παραλίας με κεφαλοτύρι, φέτα και δυόσμο.

Τυρί σαγανάκι

Σαγανάκι τυρί από τον Τάσο Αντωνίου! Δείτε πώς θα φτιάξατε υπέροχο σαγανάκι από γραβιέρα, με τραγανή χρυσαφένια κρούστα και μαστιχωτή τυρένια γέμιση!

Περισσότερα άρθρα

Το μυστικό υλικό για τέλεια σάλτσα ντομάτας

Η μαγειρική σόδα είναι το μυστικό υλικό για να πετύχετε την τέλεια σάλτσα ντομάτας με σωστή γεύση που δεν ξινίζει!

Πώς θα ξεπαγώσεις το κρέας σε 5 λεπτά

Ξέχασες το κρέας στην κατάψυξη και πρέπει να μαγειρέψεις άμεσα; Μάθε πώς θα ξεπαγώσεις το κρέας σε 5 λεπτά μόλις με αυτό το μυστικό κόλπο.

Τσάι χύμα ή συσκευασμένο; Οι ειδικοί απαντούν

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο χύμα τσάι και το συσκευασμένο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ