ΑρχικήΆρθραΗ διατροφή των μοντέλων για τέλειο σώμα στην παραλία

Η διατροφή των μοντέλων για τέλειο σώμα στην παραλία

Από την Άννα Ευθυμίου,

Το καλοκαίρι πλησιάζει επικίνδυνα και η προσπάθεια για δίαιτα δεν παίρνει άλλη αναβολή για τη Δευτέρα. Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις τη διατροφή της Jessica Gomes, μοντέλο με καλίγραμμο κορμί που φιγουράρει συχνά πυκνά στα εξώφυλλα του περιοδικού Sports Illustrated φορώντας το μπικίνι της;

Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο αυστραλιανό Harpers Bazaar, η μέρα της ξεκινά με νερό και λεμόνι. Συνεχίζει με πράσινο χυμό, ενώ μετά τη γυμναστική απολαμβάνει scrambled eggs με αβοκάντο και μπέικον (χωρίς ψωμί). Το μεσημεριανό της περιλαμβάνει ψητό σολομό με καστανό ρύζι και kale, ενώ το βράδυ περιορίζεται σε μπριζόλα με τηγανητές πατάτες ή ψητό κοτόπουλο με λαχανικά και πουρέ γλυκοπατάτας.

Εκείνες τις ημέρες που η Jessica ξυπνάει στραβά, πίνει καφέ νηστική, μετά τρώει ψωμί με βούτυρο και το μεσημέρι θα το ρίξει στο σούσι και το παγωτό. Το βράδυ θα φάει μια γενναία ποσότητα μακαρόνια και θα κλείσει αυτή η ημέρα θερμίδων με σοκολατένιο κέικ. Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και τα μοντέλα πρέπει κάποιες μέρες να ξεδώσουν! 

Τέλος, μοιράζεται με τους fans της την αγαπημένη της υγιεινή συνταγή για σολομό.

Σολομός στη λαδόκολλα με τζίντζερ και λάιμ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC. Αναμειγνύουμε 10 λεπτές και καθαρισμένες φέτες τζίντζερ με 2 σκελίδες σκόρδο και 1 ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά. Τοποθετούμε 4 φιλέτα σολομού σε μεγάλες λαδόκολλες (το κάθε φιλέτο ξεχωριστά). Ισομοιράζουμε στα φιλέτα το μείγμα τζίντζερ. Τοποθετούμε από 1 φέτα λάιμ στο κάθε φιλέτο και κλείνουμε τις λαδόκολλες σαν σε πακέτο. Βάζουμε τα πακέτα σε ταψί και ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως με λαχανικά στον ατμό, καστανό ρύζι ή πουρέ γλυκοπατάτας.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μελιτζάνες στο φούρνο με ντομάτα και φέτα

Μελιτζάνες στο φούρνο με ντομάτα και φέτα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια υπέροχη καλοκαιρινή συνταγή με τα φρέσκα λαχανικά της εποχής στα καλύτερά τους.

Πιπερονάτα

Μια πικάντικη σαλάτα έτοιμη σε 30 λεπτά.

Σαλάτα με κοτόπουλο & noodles στο βαζάκι 

Μια πολύχρωμη και πλούσια σαλάτα σε βαζάκι, με noodles, κοτόπουλο και σως φιστικοβούτυρο. Είναι υπέροχο να έχεις έτοιμη τη σαλάτα σου στο πι και φι!

Περισσότερα άρθρα

Γιατί οι Γάλλοι γιορτάζουν σήμερα την ημέρα της κρέπας;

Ένα έθιμο με πολύ συγκεκριμένο τελετουργικό το οποίο, αν τηρηθεί κατά γράμμα, έχει ευχάριστα αποτελέσματα για την οικογένεια!

5 έξυπνες συμβουλές για να τακτοποιήσετε την κουζίνα σας από την Marie Kondo

5 ιδέες για να δώσετε "σπινθήρες χαράς" στην κουζίνα σας σύμφωνα με την γκουρού της τακτοποίησης Marie Kondo.

4 απίθανοι τρόποι να αξιοποιήσετε τις φλούδες λεμονιού

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις φλούδες λεμονιού, εύκολα και αποτελεσματικά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ