Από την Άννα Ευθυμίου,
Το καλοκαίρι πλησιάζει επικίνδυνα και η προσπάθεια για δίαιτα δεν παίρνει άλλη αναβολή για τη Δευτέρα. Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις τη διατροφή της Jessica Gomes, μοντέλο με καλίγραμμο κορμί που φιγουράρει συχνά πυκνά στα εξώφυλλα του περιοδικού Sports Illustrated φορώντας το μπικίνι της;
Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο αυστραλιανό Harpers Bazaar, η μέρα της ξεκινά με νερό και λεμόνι. Συνεχίζει με πράσινο χυμό, ενώ μετά τη γυμναστική απολαμβάνει scrambled eggs με αβοκάντο και μπέικον (χωρίς ψωμί). Το μεσημεριανό της περιλαμβάνει ψητό σολομό με καστανό ρύζι και kale, ενώ το βράδυ περιορίζεται σε μπριζόλα με τηγανητές πατάτες ή ψητό κοτόπουλο με λαχανικά και πουρέ γλυκοπατάτας.
Εκείνες τις ημέρες που η Jessica ξυπνάει στραβά, πίνει καφέ νηστική, μετά τρώει ψωμί με βούτυρο και το μεσημέρι θα το ρίξει στο σούσι και το παγωτό. Το βράδυ θα φάει μια γενναία ποσότητα μακαρόνια και θα κλείσει αυτή η ημέρα θερμίδων με σοκολατένιο κέικ. Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και τα μοντέλα πρέπει κάποιες μέρες να ξεδώσουν!
Τέλος, μοιράζεται με τους fans της την αγαπημένη της υγιεινή συνταγή για σολομό.
Σολομός στη λαδόκολλα με τζίντζερ και λάιμ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC. Αναμειγνύουμε 10 λεπτές και καθαρισμένες φέτες τζίντζερ με 2 σκελίδες σκόρδο και 1 ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά. Τοποθετούμε 4 φιλέτα σολομού σε μεγάλες λαδόκολλες (το κάθε φιλέτο ξεχωριστά). Ισομοιράζουμε στα φιλέτα το μείγμα τζίντζερ. Τοποθετούμε από 1 φέτα λάιμ στο κάθε φιλέτο και κλείνουμε τις λαδόκολλες σαν σε πακέτο. Βάζουμε τα πακέτα σε ταψί και ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως με λαχανικά στον ατμό, καστανό ρύζι ή πουρέ γλυκοπατάτας.