Δημιουργήθηκε ο πρώτος καφές με γεύση μπίρας

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

“Έναν καφέ με γεύση μπίρας, παρακαλώ”, θα είναι η επόμενη παραγγελία μας στο Starbucks. Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενος ο συνδυασμός καφέ και μπίρας, οι υπεύθυνοι της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων καφέ μας προσκαλούν (και μας προκαλούν) να τον δοκιμάσουμε.

Το νέο ζεστό ρόφημα φέρει το όνομα “Dark Barrel Lattel”, η γεύση του θυμίζει μαύρη μπίρα και γαρνίρεται με σαντιγί και σιρόπι καραμέλας. Το μυστικό πίσω από αυτό τον ιδιαίτερο καφέ με βάση τον εσπρέσο και το αφρόγαλα, το οποίο δεν περιέχει ίχνος αλκοόλ, βρίσκεται στο σιρόπι με άρωμα μαύρης μπίρας όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι.

Προς το παρόν, το νέο ρόφημα διατίθεται σε συγκεκριμένα καταστήματα της εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αφού οι υπεύθυνοι θέλουν να δουν και να εκτιμήσουν την ανταπόκριση των πελατών, πριν το λανσάρουν στην παγκόσμια αγορά. Ωστόσο, οι πρώτες αντιδράσεις όσων το δοκίμασαν είναι αντικρουόμενες, αφού άλλοι θεωρούν ότι είναι αρκετά πικρό, ότι η γεύση του καφέ χάνεται ή οτι η μπίρα δεν πρέπει να αναμειγνύεται κι άλλοι ενθουσιάστηκαν και δηλώνουν από τώρα ότι θα το βάλουν αρκετά ψηλά στη λίστα των προτιμήσεών τους.

Εμείς, πάντως, θα θέλαμε να το δοκιμάσουμε κι αναμένουμε την άφιξή του στα μέρη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.