Αυτή η σοκολατοβιομηχανία αναζητά δοκιμαστή σοκολάτας

Advertisement

Από την Άννα Ευθυμίου,

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η ευτυχία βρίσκεται στα απλά και καθημερινά πράγματα, όπως για παράδειγμα, το να αγαπάς τη δουλειά σου. Αν μάλιστα συνδυάσεις το πάθος σου με το αντικείμενο της εργασίας σου, τότε είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου (μάλλον). Για σένα που αγαπάς τη σοκολάτα, έχεις λοιπόν την ευκαιρία να δηλώσεις έμπρακτα τη λατρεία σου στη μαύρη θεά, αφού γνωστή σοκολατοβιομηχανία (η οποία παράγει αγαπημένα σοκολατένια γλυκά όπως η Cadbury και τα μπισκότα Oreo) αναζητά επίσημο δοκιμαστή σοκολάτας!

Ο τίτλος της θέσης είναι “Δοκιμαστής Σοκολάτας και Ροφημάτων Με Κακάο”, απαιτεί μόλις 7,5 ώρες εργασίας την εβδομάδα, από Τρίτη μέχρι Πέμπτη, στο τμήμα έρευνας & ανάπτυξης της εταιρείας στο Reading της Μ. Βρετανίας. Σύμφωνα με την περιγραφή της αγγελίας, ο δοκιμαστής θα πρέπει να είναι σε θέση να «γεύεται σοκολάτα και ροφήματα κακάο και να δίνει μια αντικειμενική και ειλικρινή γνώμη ενώ θα δουλεύει με μία ομάδα όπου θα μοιράζονται τις απόψεις τους και θα συνεργάζονται για να καταλήξουν σε μία συμφωνία για τη γεύση αυτών».

Advertisement

Αρκεί να σας ενημερώσουμε ότι βασική ικανότητα για τη θέση αυτή είναι οι αναλυτικοί χαρκτηρισμοί των γεύσεων – με άλλα λόγια ένα απλό “μμμμμ” δεν είναι αρκετό! Αν σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο Linkedin

Advertisement
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.