Επάγγελμα sous-chef σε βραβευμένο εστιατόριο

Από τη Λίζα Μάτσα,

 

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως είναι να εργάζεσαι στην κουζίνα ενός high-end εστιατορίου; Μάλλον οι ώρες δημιουργίας στην κουζίνα, η δόξα το χρήμα είναι τα πρώτα που σας έρχονται στο μυαλό. 

Αν ονειρεύεστε μια τέτοια καριέρα, δείτε το παρακάτω βίντεο και ύστερα σκεφτείτε ξανά: «Μπορώ να το κάνω αυτό;» Σε αντίθεση με την εξιδανικευμένη εικόνα που έχουν οι περισσότεροι νέοι για το επάγγελμα, το βίντεο δίνει μια γεύση του τί σημαίνει να είσαι πραγματικός σεφ με έναν άκρως κινηματογραφικό, ρεαλιστικό και τελικά γοητευτικό τρόπο.

Ο Joseph Johnson είναι sous-chef στο εστιατόριο Melisse στο Λος Άντζελες, το οποίο είναι βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin. Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζει τη σκληρή δουλειά που απαιτείται σε ένα εστιατόριο τέτοιων αξιώσεων και αποτυπώνει την αποφασιστικότητα και την υπευθυνότητα που χρειάζεται κανείς για να ακολουθήσει το επάγγελμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.