ΑρχικήΆρθραΕπάγγελμα sous-chef σε βραβευμένο εστιατόριο

Επάγγελμα sous-chef σε βραβευμένο εστιατόριο

Από τη Λίζα Μάτσα,

 

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως είναι να εργάζεσαι στην κουζίνα ενός high-end εστιατορίου; Μάλλον οι ώρες δημιουργίας στην κουζίνα, η δόξα το χρήμα είναι τα πρώτα που σας έρχονται στο μυαλό. 

Αν ονειρεύεστε μια τέτοια καριέρα, δείτε το παρακάτω βίντεο και ύστερα σκεφτείτε ξανά: “Μπορώ να το κάνω αυτό;” Σε αντίθεση με την εξιδανικευμένη εικόνα που έχουν οι περισσότεροι νέοι για το επάγγελμα, το βίντεο δίνει μια γεύση του τί σημαίνει να είσαι πραγματικός σεφ με έναν άκρως κινηματογραφικό, ρεαλιστικό και τελικά γοητευτικό τρόπο.

Ο Joseph Johnson είναι sous-chef στο εστιατόριο Melisse στο Λος Άντζελες, το οποίο είναι βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin. Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζει τη σκληρή δουλειά που απαιτείται σε ένα εστιατόριο τέτοιων αξιώσεων και αποτυπώνει την αποφασιστικότητα και την υπευθυνότητα που χρειάζεται κανείς για να ακολουθήσει το επάγγελμα. 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Γέμιση για γαλοπούλα

Συνταγή για γέμιση γαλοπούλας!

Παγωτό κακάο

Συνταγή για υπέροχο σπιτικό παγωτό κακάο!

Τηγανητός μπακαλιάρος

Συνταγή για τηγανητό μπακαλιάρο με χρυσαφένια, τραγανή κρούστα από τον Τάσο Αντωνίου.

Περισσότερα άρθρα

6 βασικά λάθη που κάνετε με το ελαιόλαδο

Μάθετε ποια είναι τα λάθη που κάνουμε όλοι με τη συντήρηση και τη χρήση του ελαιολάδου στη μαγειρική.

Σκόρος τροφίμων: πώς θα τον αντιμετωπίσετε για να μην ξαναεμφανιστεί

Πώς θα αντιμετωπίσετε τον σκόρο τροφίμων που καταστρέφει το αλεύρι, τα ζυμαρικά, τα μπαχαρικά και πολλά ακόμη τρόφιμα στα ντουλάπια της κουζίνας.

Φτιάχνουμε συνταγές με ό,τι περίσσεψε το Πάσχα

Μαγειρεύουμε και αξιοποιούμε το πασχαλινό αρνί, τα κουλουράκια και τα αυγά που περίσσεψαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ