ΑρχικήΆρθραΕπάγγελμα sous-chef σε βραβευμένο εστιατόριο

Επάγγελμα sous-chef σε βραβευμένο εστιατόριο

Από τη Λίζα Μάτσα,

 

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως είναι να εργάζεσαι στην κουζίνα ενός high-end εστιατορίου; Μάλλον οι ώρες δημιουργίας στην κουζίνα, η δόξα το χρήμα είναι τα πρώτα που σας έρχονται στο μυαλό. 

Αν ονειρεύεστε μια τέτοια καριέρα, δείτε το παρακάτω βίντεο και ύστερα σκεφτείτε ξανά: “Μπορώ να το κάνω αυτό;” Σε αντίθεση με την εξιδανικευμένη εικόνα που έχουν οι περισσότεροι νέοι για το επάγγελμα, το βίντεο δίνει μια γεύση του τί σημαίνει να είσαι πραγματικός σεφ με έναν άκρως κινηματογραφικό, ρεαλιστικό και τελικά γοητευτικό τρόπο.

Ο Joseph Johnson είναι sous-chef στο εστιατόριο Melisse στο Λος Άντζελες, το οποίο είναι βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin. Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζει τη σκληρή δουλειά που απαιτείται σε ένα εστιατόριο τέτοιων αξιώσεων και αποτυπώνει την αποφασιστικότητα και την υπευθυνότητα που χρειάζεται κανείς για να ακολουθήσει το επάγγελμα. 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Γλυκό ψυγείου φρυγανιά από τη Ζάκυνθο

Ένα τοπικό γλυκό φρυγανιά με κρέμα από την όμορφη Ζάκυνθο που θα φτιάξετε στο πι και φι. Συνοδεύστε με αμύγδαλο φιλέ ή τριμμένο φιστίκι Αιγίνης και θα με θυμηθείτε.

Μπακαλιάρος με σπανάκι στον φούρνο

Μπακαλιάρος με σπανάκι στον φούρνο από τον Τάσο Αντωνίου! Μια υγιεινή συνταγή για ψάρι με λαχανικά στον φούρνο που μπορείτε να απολαύσετε με όλη την οικογένεια.

Ατομικά μπανόφι σε 5 λεπτά

Banofee στην πιο εύκολη και γρήγορη εκδοχή του, χωρίς να χρειαστεί να βράσετε ζαχαρούχο γάλα, από τον Τάσο Αντωνίου!

Περισσότερα άρθρα

Να γιατί πρέπει να καθαρίζετε τα μήλα σας

Μάθετε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να καθαρίζετε τα μήλα σας εύκολα και με ασφάλεια.

Συνταγές για φοιτητές σε δέκα λεπτά

Συνταγές για φοιτητές, εύκολες, γρήγορες και πεντανόστιμες, από τον Τάσο Αντωνίου. Γιατί η φοιτητική ζωή θέλει καλοπέραση και όχι ατέλειωτες ώρες στην κουζίνα.

Πασχαλινό αρνί: και στον φούρνο τέλειο!

Πασχαλινό αρνάκι στον φούρνο: μυστικά για ζουμερό αρνί με τραγανή πετσούλα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ