Εύκολο πεϊνιρλί

Εύκολο πεϊνιρλί σε 10 λεπτά, εκπληκτική συνταγή!

Εύκολο πεϊνιρλί
Εκτύπωση
5 from 1 vote

Πεϊνιρλί

Το πιο εύκολο πεϊνιρλί από τον Τάσο Αντωνίου! Λιωμένο τυρί, τραγανό μπέικον συνθέτουν το πιο λαχταριστό πεϊνιρλί που μπορείς να ετοιμάσεις μέσα σε μόλις 10 λεπτά.
Προετοιμασία10 λεπτά
Μαγείρεμα20 λεπτά
Σύνολο30 λεπτά
Course: Ορεκτικά
Cuisine: Διεθνής
Keyword: Εύκολο πεϊνιρλί
Servings: 2
Θερμίδες: 282 θερμίδες

Υλικά

  • 100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 2 μικρές μπαγκέτες
  • 4 αυγά
  • 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος με 36% λιπαρά
  • 100 γρ. τριμμένο κασέρι
  • 1 κ.σ. καλαμπόκι
  • 1 κ.σ. μανιτάρια

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC.
  • Σε τηγάνι σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό.
  • Με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε τις μπαγκέτες από την πάνω τους πλευρά, κόβουμε ένα μέρος της κόρας και αφαιρούμε λίγη ψίχα, αν είναι πυκνοζυμωμένες.
  • Σε βαθύ μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε το μπέικον, το καλαμπόκι, τα μανιτάρια, αλάτι και πιπέρι.
  • Με ένα μεγάλο κουτάλι γεμίζουμε ισόποσα τις μπαγκέτες με το μείγμα αυγών.
  • Απλώνουμε στη λαμαρίνα λαδόκολλα και τοποθετούμε τις μπαγκέτες σε μικρή μεταξύ τους απόσταση. Μέσα σε 20 λεπτά τα πεϊνιρλί είναι έτοιμα.

Δείτε επίσης: Συνταγή για Banofee

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

1 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.