ΑρχικήΆρθραFoodporn στη Θεσσαλονίκη

Foodporn στη Θεσσαλονίκη

Από την Άννα Ευθυμίου,

Η Θεσσαλονίκη είναι διάσημη για το καλό φαγητό και για τις τελευταίες τάσεις που υιοθετεί στον χώρο της εστίασης και όχι μόνο. Όταν είδαμε το Foodporn, το νεοαφιχθέν διαμαντάκι για μπέργκερ στη συμπρωτεύουσα, δεν απορήσαμε. Οι Θωμάς και Γιώργος Δούζης (ERGON) ένωσαν τις φρέσκιες ιδέες τους με αποτέλεσμα το νέο hot μπεργκεράδικο στο κέντρο της πόλης. Λαμαρίνες με σπρέι στους τοίχους, τσιμέντο, ξύλινοι πάγκοι και καθίσματα από δέρμα έρχονται να επιβεβαίωσουν το σχεδόν μπρουτάλ όνομα, το οποίο σίγουρα σου εξάπτει την φαντασία και την όρεξη να δοκιμάσεις το μενού. 

Τα μπέργκερ Mark Zuckerburger και Steven Spielburger είναι οι δύο προτάσεις που ομολογουμένως ξεχωρίζουν, τόσο από τα ευφάνταστα ονόματά τους όσο και από την ποιότητά τους αφού φτιάχνονται από 100% φρέσκο Black Angus κιμά (όπως και τα υπόλοιπα μπέργκερ του μενού). Το ζουμερό κυρίως πιάτο συνοδεύεται από σπιτικές λεμονάδες με τζίντζερ και μέντα, τριαντάφυλλο ή βότκα, ενώ η μουσική παίζει δυνατά.

Οι λάτρεις του αμερικάνικου street food και της vintage αισθητικής του παλιού, καλού Χόλιγουντ θα ανακαλύψουν ένα νέο στέκι που τα έχει όλα στη Θεσσαλονίκη. Όσο για εμάς, ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε.

Τον χώρο επιμελήθηκαν οι Urban Soul Project / Φωτογραφίες: Στέφανος Τσακίρης

 

Foodporn

Προξένου Κορομηλά 11, Θεσσαλονίκη

2310222505

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Βloody Mary

Συνταγή για Bloody Mary!

Μπάρες βρώμης

Υγιεινές, γεμάτες ενέργεια μπάρες βρώμης από τον Τάσο Αντωνίου. Χωρίς ψήσιμο, χωρίς ζάχαρη, τέλειο για δίαιτα και ως σνακ μέσα στην ημέρα!

Μακαρονάδα με θαλασσινά

Συνταγή για απολαυστική μακαρονάδα με θαλασσινά από τον Τάσο Αντωνίου. Μια εύκολη και γρήγορη μακαρονάδα με κυδώνια που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!

Περισσότερα άρθρα

Το μυστικό υλικό για τέλεια αφράτη φανουρόπιτα

Η τέλεια φανουρόπιτα χρειάζεται αυτό το υλικό για να γίνει φουσκωτή, αφράτη και απόλυτα ζουμερή!

Επιλέγοντας το αρνί και τους κρεατομεζέδες για το πασχαλινό τραπέζι

Πλήρης οδηγός για να επιλέξετε το καλύτερο αρνί και το κατσίκι για το πασχαλινό τραπέζι!

Γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου;

Το έθιμο του μπακαλιάρου ανήμερα του Ευαγγελισμού έχει ρίζες στο 1821!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ