Αυτό το φορητό ψυγείο αξίζει 6 εκατομμύρια δολάρια

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

 

Για τις εξορμήσεις σε βουνό και θάλασσα, για το καλοκαίρι κι όχι μόνο, ένα φορητό πλαστικό ψυγείο  είναι πάντα  απαραίτητο και σώζει καταστάσεις. Ποτέ, όμως, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως ένα τέτοιο ψυγείο θα τίναζε την μπάνκα στον αέρα.

Ας γίνουμε, λοιπόν, πιο συγκεκριμένοι. Ο Ryan Grepper δημιούργησε ένα ψυγειάκι και για να μπορέσει να υλοποιήσει την ευρεσιτεχνία του,  το ανέβασε στη διαδικτυακή πλατφόρμα ανεύρεσης χρηματοδότησης  Kickstarter. Το ποσό που ζητούσε για να μπορέσει το σχέδιό του να πραγματοποιηθεί  ήταν 50 χιλιάδες δολάρια κι έπρεπε να το συγκεντρώσει σε 50 ημέρες. Η τύχη, όμως, ήταν με το μέρος του. Μέσα σε 24 ώρες είχε συγκεντρώσει 2 εκατομμύρια δολάρια και μέχρι πριν τρεις μέρες σχεδόν το ποσό είχε ανέλθει στα  4 εκατομμύρια δολάρια από ανθρώπους που είχαν ενθουσιαστεί με την ιδέα του και είχαν προ-παραγγείλει το ψυγειάκι που ο Ryan το ονόμασε Coolest.

Πραγματικά το ποσό είναι εξωφρενικό, όπως στην περίπτωση της πατατοσαλάτας που συγκέντρωσε 70.000 δολάρια. Βέβαια, το Coolest δεν είναι ένα φορητό ψυγείο σαν όλα τα άλλα. Προσαρμοσμένο στις σύγχρονες καθημερινές μας ανάγκες και τις τεχνολογικές επιταγές των καιρών, είναι και ψηφιακό. Δηλαδή διαθέτει, μεταξύ άλλων, θύρα USB,  αδιάβροχα αποσπώμενα ηχεία με Bluetooth, φακό Led, μίξερ που επαναφορτίζεται ώστε για να φτιάχνετε τα αγαπημένα σας κοκτέιλ ή smoothies,  ειδικό χώρο για να αποθηκεύονται πιάτα και μαχαιροπίρουνα, ξύλο κοπής και ανοιχτήρι. Και βέβαια, είναι μικρό σε μέγεθος κι εύκολο να μεταφερθεί, αφού είναι πάνω σε ρόδες.

Αν θέλετε κι εσείς να χρηματοδοτήσετε και στην ουσία να αποκτήσετε το μοντέρνο αυτό φορητό ψυγείο ή απλώς να του ρίξετε μια ματιά,  δείτε την καμπάνια στο Kickstarter : www.kickstarter.com/projects/ryangrepper/coolest-cooler-21st-century-cooler-thats-actually

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.