Ο Φούρνος Ντουρουντούς παρουσιάζει δύο νέα, αφράτα προϊόντα στη γραφή Braille

Ο φούρνος Ντουρουντούς καινοτομεί στην ελληνική αγορά τροφίμων και, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα του Λευκού Μπαστουνιού στις 15 Οκτωβρίου, παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα, τo Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού & το Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο, φέρουν στη  συσκευασία  το όνομα του προϊόντος στη γραφή Braille.

Με όραμα να ταξιδέψουν τους καταναλωτές στα γευστικά μονοπάτια της Κρήτης, μέσα από τη δημιουργία ποιοτικών, γευστικών και υγιεινών προϊόντων, ο φούρνος Ντουρουντούς κάνει ακόμη ένα βήμα. Το Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού & το Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο, όπου στην συσκευασία τους φέρουν το όνομα του προϊόντος σε γραφή Braille.

Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο

Παρασκευάζεται με άλευρα ολικής άλεσης, κριθάρι, βρώμη, σίκαλη και χαρούπι.

Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού

Παρασκευάζεται με 100% κρητικό χαρουπάλευρο.

Η καινοτομία του εγχειρήματος

Επενδύοντας σε καλές πρακτικές, ο φούρνος Ντουρουντούς επανασχεδίασε τη χαρακτηριστική συσκευασία με την προσθήκη γραφής Braille σε δύο νέα προϊόντα που είναι φιλικά στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Το εγχείρημα κατέστη δυνατό με τη βοήθεια της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών (National Federation for the Blind of Greece) και την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε για τη προσαρμογή των αναλογιών των γραμμάτων για την ορθή ανάγνωση της γραφής Braille.

Η Προϊοντική Προσβασιμότητα των δύο νέων συσκευασιών, γίνεται ώστε ο φούρνος Ντουρουντούς να συνεισφέρει στη μέριμνα για μια κοινωνική ομάδα που αποκλείεται από την αγορά και ταυτόχρονα να δείξει τον δρόμο σε άλλες επιχειρήσεις να στηρίξουν αυτή τη δράση.

Η νέα σειρά “Αφράτα” του φούρνου Ντουρουντούς δημιουργήθηκε για να είναι προσιτή σε όλους. Το Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο με άλευρα ολικής άλεσης και το Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού με 100% κρητικό χαρουπάλευρο, είναι χειροποίητα, χωρίς συντηρητικά και μπορούν να καταναλωθούν εύκολα και από παιδιά αλλά και από ηλικιωμένους. Είναι ιδανικά για να αντικαταστήσετε τη φρυγανιά σας στο πρωινό, πάντα με την εγγύηση ποιότητας και νοστιμιάς που προσφέρει ο φούρνος Ντουρουντούς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.