ΑρχικήΔελτία ΤύπουΟ Φούρνος Ντουρουντούς παρουσιάζει δύο νέα, αφράτα προϊόντα στη γραφή Braille

Ο Φούρνος Ντουρουντούς παρουσιάζει δύο νέα, αφράτα προϊόντα στη γραφή Braille

Ο φούρνος Ντουρουντούς καινοτομεί στην ελληνική αγορά τροφίμων και, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα του Λευκού Μπαστουνιού στις 15 Οκτωβρίου, παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα, τo Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού & το Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο, φέρουν στη  συσκευασία  το όνομα του προϊόντος στη γραφή Braille.

Με όραμα να ταξιδέψουν τους καταναλωτές στα γευστικά μονοπάτια της Κρήτης, μέσα από τη δημιουργία ποιοτικών, γευστικών και υγιεινών προϊόντων, ο φούρνος Ντουρουντούς κάνει ακόμη ένα βήμα. Το Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού & το Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο, όπου στην συσκευασία τους φέρουν το όνομα του προϊόντος σε γραφή Braille.

Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο

Παρασκευάζεται με άλευρα ολικής άλεσης, κριθάρι, βρώμη, σίκαλη και χαρούπι.

Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού

Παρασκευάζεται με 100% κρητικό χαρουπάλευρο.

Η καινοτομία του εγχειρήματος

Επενδύοντας σε καλές πρακτικές, ο φούρνος Ντουρουντούς επανασχεδίασε τη χαρακτηριστική συσκευασία με την προσθήκη γραφής Braille σε δύο νέα προϊόντα που είναι φιλικά στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Το εγχείρημα κατέστη δυνατό με τη βοήθεια της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών (National Federation for the Blind of Greece) και την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε για τη προσαρμογή των αναλογιών των γραμμάτων για την ορθή ανάγνωση της γραφής Braille.

Η Προϊοντική Προσβασιμότητα των δύο νέων συσκευασιών, γίνεται ώστε ο φούρνος Ντουρουντούς να συνεισφέρει στη μέριμνα για μια κοινωνική ομάδα που αποκλείεται από την αγορά και ταυτόχρονα να δείξει τον δρόμο σε άλλες επιχειρήσεις να στηρίξουν αυτή τη δράση.

Η νέα σειρά “Αφράτα” του φούρνου Ντουρουντούς δημιουργήθηκε για να είναι προσιτή σε όλους. Το Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο με άλευρα ολικής άλεσης και το Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού με 100% κρητικό χαρουπάλευρο, είναι χειροποίητα, χωρίς συντηρητικά και μπορούν να καταναλωθούν εύκολα και από παιδιά αλλά και από ηλικιωμένους. Είναι ιδανικά για να αντικαταστήσετε τη φρυγανιά σας στο πρωινό, πάντα με την εγγύηση ποιότητας και νοστιμιάς που προσφέρει ο φούρνος Ντουρουντούς.  

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κοτόπουλο με μπάμιες του Τάσου

Κοτόπουλο με μπάμιες. Ένα κλασικό ελληνικό λαδερό φαγητό που σερβίρουμε στα οικογενειακά τραπέζια. Κι όμως, πολλοί θεωρούν ότι οι μπάμιες είναι άνοστες και τις...

Βίδες με πέστο

Συνταγή για βίδες με πέστο !

Γεμιστές ψητές πατάτες

Γευστικές και πεντανόστιμες γεμιστές ψητές πατάτες με φέτα από τον Τάσο Αντωνίου.

Περισσότερα άρθρα

Κορονοϊός: Πόσο ασφαλές είναι να παραγγέλνουμε delivery;

Κολλάει ο κορονοϊός μέσα από την τροφή; Είναι αφαλές να παραγγέλνουμε delivery με τον κορονοϊό σε έξαρση;

7 λόγοι να φας σταφύλια αυτόν τον Σεπτέμβρη

Τα σταφύλια του Σεπτεμβρίου είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό και την υγεία μας!

2 απίστευτα γλυκά με λεμόνι που πρέπει να φτιάξεις σήμερα

Φτιάξτε τα καλύτερα γλυκά με λεμόνι και θα ενθουσιαστείτε. Αυτές οι συνταγές για γλυκά είναι εύκολες, γρήγορες, νόστιμες και μοσχοβολούν λεμόνι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ