Η Genius in Gastronomy διοργανώνει φθινοπωρινή εξόρμηση στη Βόρεια Ελλάδα που συνδυάζει γευσγινωσία, ελληνική μπίρα, ελληνικά προϊόντα βουβαλίσιου κρέατος και διασκέδαση.
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Παρασκευή 17/10/2014 – Κυριακή 19/10/2014
To πακέτο περιλαμβάνει:
- Διαμονή στο ξενοδοχείο Elpida resort & spa
- Επίσκεψη και γευσιγνωσία στο ζυθοποιείο «Siris Brewery»
- Επίσκεψη στην Κερκίνη στην μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας βουβαλίσιου κρέατος «Μπόρας»
- Μεταφορά από Αθήνα προς Σέρρες και επιστροφή
- Διατροφή
Κόστος: 385,00 ευρώ/άτομο (δίκλινο)
435,00 ευρώ/ άτομο (μονόκλινο)
* Για τα άτομα που ενδιαφέρονται από Βόρεια Ελλάδα το κόστος είναι:
285,00 ευρώ/άτομο (δίκλινο)
335,00 ευρώ/άτομο (μονόκλινο)
Για κρατήσεις: T. 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 (13.00 – 20.00)
[email protected], [email protected]
Genius in Gastronomy
Καστελλίου 17, Γαλάτσι
Τ. 2121006520