Για σούσι στο Wagamama

Aπό τον Τάσο Αντωνίου,

Θέλεις να νιώσεις αέρα από Λονδίνο χωρίς να χρειαστεί να κουνήσεις ρούπι από την Αθήνα; Τέλεια. Το Wagamama, συνήθης ύποπτος σε ό,τι έχει να κάνει με γεύσεις εμπνευσμένες από την ιαπωνική κουζίνα, έρχεται να σού προτείνει σούσι, αλλά… Wagamama style. Τι σημαίνει αυτό; Νόστιμο σούσι, με την υπογραφή της γνωστής αλυσίδας ασιατικών εστιατορίων που από το 2008 έχει αποκτήσει σταθερούς και απόλυτα πιστούς fans στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι. Mάλιστα, πριν από λίγες ημέρες το Wagamama απέκτησε και δεύτερο, σούπερ εστιατόριο στην Κηφισιά (Κασσαβέτη 3), για το οποίο θα μιλήσουμε αναλυτικά πολύ σύντομα και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Εμείς δοκιμάσαμε πρώτοι το σούσι του Wagamama και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. 

Ξεκινήσαμε με το chicken katsu maki, το οποίο, όπως κατάλαβες, περιέχει κοτόπουλο πανέ. Ίσως όχι το κλασικό σούσι που φανταζόσουν, το οποίο να επισημάνουμε ότι σίγουρα θα λατρέψουν τα πιτσιρίκια.

Συνεχίσαμε με salmon tataki, δηλαδή σολομός με τσίλι, αβγοτάραχο, daikon  (ασιατικό ραπανάκι), και σάλτσα ponzu. Απίθανη εμφάνιση και γεύση!

Σειρά είχε το teriyaki chicken raisu, δηλαδή stir-fried κοτόπουλο σε σως τεριγιάκι. Όπου ακούς τεριγιάκι, η επιτυχία είναι δεδομένη, εξού και τα σχόλια που λάβαμε στο Instagram που δείχνουν ότι είναι από τα best sellers του Wagamama! 

Τeriyaki steak soba με μοσχαρίσιο κρέας, soba noodles και διάφορα λαχανικά. Απλά τέλειο!

Teriyaki steak soba #love #foodology #foodislife #mamapeinao #wagamama #teriyaki

A photo posted by Mama Peinao – Τάσος Αντωνίου (@mamapeinaogr) on

Νew entry στο μενού του Wagamama είναι, όπως είπαμε, το σούσι. Δοκιμάσαμε και τις τρεις προτάσεις του Wagamama (ναι, μετά από τόσο φαγητό, τα καταφέραμε!) και η ετυμηγορία; Θα περιγράψουμε την εμπειρία με μια all time classic σκηνή από τα “Φιλαράκια”: Joey doesn’t share food. Επομένως Tassos doesn’t share Wagamama sushi. Κοινώς, πρέπει να το δοκιμάσεις άμεσα. Μην ξεχάσεις να ανεβάσεις στο Instagram το πιάτο σου με το hashtag #mamapeinao!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.