ΑρχικήΒίντεοΓιουβέτσι μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα από τον Τάσο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιουβέτσι μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα από τον Τάσο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιουβέτσι μοσχαράκι ζουμερό από τον Τάσο Αντωνίου! Ίσως το ωραιότερο φαγητό που θυμίζει Κυριακή στο σπίτι, με όλη την οικογένεια μαζεμένη γύρω από το τραπέζι. Χυλωμένο και σπυρωτό κριθαράκι που να στέκει τόσο ώστε να νιώθεις κάθε σπυρί στον ουρανίσκο (al dente που λένε και οι Ιταλοί), βουτηγμένο σε μια βελούδινη σάλτσα ντομάτας.  Όσο για το μοσχαράκι; Ζουμερό, μαλακό, λιώνει στο στόμα, σχεδόν μελωμένο και απόλυτα θεϊκό.

Δες αναλυτικά τη συνταγή για γιουβέτσι με τις δοσολογίες των υλικών εδώ.

Ο Τάσος παρουσιάζει τη δική του συνταγή για γιουβέτσι μοσχαράκι ζουμερό σε βίντεο και αποκαλύπτει τα μυστικά για τέλειο γιουβέτσι. Ποια είναι αυτά; Θα σας πούμε μόνο μερικά από αυτά, γιατί τα υπόλοιπα τα αναλύει βήμα βήμα στο βίντεο!

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Mama Peinao TV για να βλέπεις όλες τις νέες μας συνταγές!

Ποια είναι η σωστή αναλογία νερού και κριθαριού; Μια σωστή προσέγγιση στη αναλογία νερού στο κριθαράκι είναι ένα προς τρία. Ένα μέρος δηλαδή ζυμαρικού με τρία μέρη νερού.

Πόσο χρόνο χρειάζεται ψήσιμο το γιουβέτσι; Το γιουβέτσι που μαγειρεύεται στο σκεύος πήλινο χρειάζεται αρκετά περισσότερο χρόνο σε σχέση με το πυρέξ. Μεγάλη προσοχή να δείξετε αν μαγειρέψετε γιουβέτσι σε λεπτό ταψί, γιατί μπορεί να αρπάξει εύκολα το κριθαράκι και να κολλήσει στο σκεύος.

Ποιο είναι το μυστικό για σπυρωτό και όχι λασπωμένο κριθαράκι; Πριν βάλετε το κριθαράκι μέσα στο ταψί, σοτάρετε το ζυμαρικό με λίγο ελαιόλαδο σε μεγάλο τηγάνι. Με τον τρόπο αυτό αδιαβροχοποιείται και δεν θα λασπώσει το κριθαράκι στο μαγείρεμα.

Μη χάσετε

Γεμιστές ψητές πατάτες

Γευστικές και πεντανόστιμες γεμιστές ψητές πατάτες με φέτα από τον Τάσο Αντωνίου.

Κοκκινιστό μοσχάρι μελωμένο

Μοσχάρι κοκκινιστό κατσαρόλας από τον Τάσο Αντωνίου. Η καλύτερη συνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό που κάθε μπουκιά λιώνει στο στόμα.

Σοκολατένια ντόνατς

Λαχταριστά ντόνατς σοκολάτας. Φτιάξτε αυτή την εύκολη και δοκιμασμένη συνταγή για ντόνατς σοκολάτας σήμερα!

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Δείτε ακόμα

Κοκκινιστό μοσχάρι μελωμένο

Μοσχάρι κοκκινιστό κατσαρόλας από τον Τάσο Αντωνίου. Η καλύτερη συνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό που κάθε μπουκιά λιώνει στο στόμα.

Σοκολατένια ντόνατς

Λαχταριστά ντόνατς σοκολάτας. Φτιάξτε αυτή την εύκολη και δοκιμασμένη συνταγή για ντόνατς σοκολάτας σήμερα!

Pad thai (ταϊλανδέζικα noodles)

To pad thai φτιάχνεται με noodles ρυζιού και θεωρείται το πιο χαρακτηριστικό πιάτο της ταϊλανδέζικης κουζίνας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ