ΑρχικήΆρθραH Scarlett Johansson άνοιξε μαγαζί που φτιάχνει μόνο ποπ κορν

H Scarlett Johansson άνοιξε μαγαζί που φτιάχνει μόνο ποπ κορν

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Η διάσημη ηθοποιός Scarlett Johansson αποφάσισε να αφήσει για λίγο τα κινηματογραφικά στούντιο και να δραστηριοποιηθεί στο χώρο της εστίασης, ανοίγοντας το δικό της εστιατόριο. Κι επειδή η σταρ ξέρει να τραβά τα βλέμματα, αποφάσισε το εστιατόριό της να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και να σερβίρει μόνο την αγαπημένη της λιχουδιά, που δεν είναι άλλη από το ποπ κορν.  Σε συνέντευξή της η ηθοποιός ομολόγησε ότι με το συγκεκριμένο επιχειρηματικό βήμα επιθυμεί να συστήσει στους Ευρωπαίους το αμερικάνικο σνακ μέσα από μια ποικιλία γεύσεων.

Το εστιατόριό της με το όνομα Yummy Pop βρίσκεται στο Παρίσι και πιο συγκεκριμένα στη συνοικία Marais, γνωστή για τις γκαλερί και τα καλόγουστα και ακριβά καταστήματα ενδυμάτων. Το Παρίσι δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού ο σύζυγος της ηθοποιού είναι Γάλλος και η ίδια λατρεύει τη γαλλική πρωτεύουσα. Στα εγκαίνια, μάλιστα, επεφύλαξε μια έκπληξη αφού η ίδια εκτέλεσε και χρέη σερβιτόρας. Η ουρά ήταν ατελείωτη από όλους εκείνους που ήθελαν να δουν την  διάσημη ηθοποιό από κοντά. Η Scarlett Johansson, κομψή, απλή και χαμογελαστή, βρισκόταν συνεχώς πίσω από την μπάρα και δεν σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες, να σερβίρει και να φωτογραφίζεται με τους πελάτες. Μάλιστα, αποκάλυψε τη δική της αγαπημένη γεύση που είναι ποπ κορν με παρμεζάνα, τρούφα και φασκόμηλο.  

Το Yummy Pop σερβίρει ποπ κορν σε διάφορες αλμυρές και γλυκές γεύσεις και είναι το μοναδικό μέχρι στιγμής μαγαζί με ειδίκευση στο δημοφιλές σνακ. Η Scarlett Johansson και o Romain Duraic, σύζυγος και συνέταιρός της, αποκάλυψαν ότι αν το Υummy Pop διαγράψει καλή πορεία, θα ανοίξουν παραρτήματα και σε άλλες πόλεις ανά τον κόσμο. Το μενού του Yummy Pop επιμελήθηκαν ο σεφ Will Horowitz και το ποπ κορν σερβίρεται με θαλασσινό αλάτι και ελαιόλαδο, τσένταρ, φράουλες και κρέμα, σοκολάτα και φράουλες.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Σοκολατένια σφολιατίνια

Υπέροχη συνταγή για σοκολατένια σφολιατίνια από τον Τάσο Αντωνίου! Τραγανά, βουτυρένια σφολιατίνια με υπέροχη γέμιση από σοκολάτα και φουντούκια!

Παστιτσάδα Κέρκυρας

Η αυθεντική συνταγή για παστιτσάδα Κέρκυρας από τον Τάσο Αντωνίου! Φέρνουμε την παραδοσιακή παστιτσάδα με μελωμένο κρέας, πλούσια σάλτσα και μπαχαρικά στο πιάτο σας.

Cupcakes με γλάσο buttercream

Συνταγή για cupcakes με γλάσο buttercream!

Περισσότερα άρθρα

Ακουαφάμπα: το vegan superfood & υποκάταστατο αυγών, φτιάχνεται από ρεβύθια!

Το ακουαφάμπα είναι υποκατάστατο του αυγού, δε λείπει από καμία κουζίνα των vegans, έχει τεράστια διατροφική αξία και παράγεται από τα ρεβύθια!

10 μπαχαρικά που πρέπει να έχεις πάντα στην κουζίνα σου

Αυτά είναι τα μπαχαρικά που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε κουζίνα.

Τα 6 μυστικά για καταπληκτική ζύμη για τάρτα

Μάθετε τα μυστικά για τις καλύτερες σπιτικές τάρτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ