Οι κορυφαίοι bartenders της Ευρώπης έρχονται στο Hard Rock Cafe Athens για τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού BARocker

Στο πλαίσιο του 4ου ετήσιου διαγωνισμού BARocker, το Hard Rock International καλεί τους top bartenders του στο Hard Rock Cafe Athens, για να ταρακουνήσουν τα πράγματα! Σε συνέχεια των επιμέρους local διαγωνισμών που πραγματοποιήθηκαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού, τον Οκτώβριο, το Hard Rock Cafe Athens θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τη regional φάση του BARocker Championship, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, στις 21:00. Οι πιο ταλαντούχοι bartenders της Ευρώπης θα ανακατέψουν συστατικά, θα πειραματιστούν και θα δώσουν μια κορυφαία μάχη πίσω από το bar, διεκδικώντας την ευκαιρία να περάσουν στην τελική φάση του Παγκόσμιου διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στον Παναμά! 

Οι 13 Ευρωπαίοι Hard Rock bartenders θα παρευρεθούν στο Cafe της Αθήνας, στη regional φάση του διαγωνισμού για να εκπροσωπήσουν το Hard Rock της χώρας τους. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους ειδικούς του χώρου Μιχάλη Παπαζήση – Flair Bartending Instructor, Bar Academy, Ιωάννη Κοροβέση – Bartending Instructor & Mixologist, Αλέξανδρο Μακρίδη – Red Bull αλλά και την ηθοποιό & youtuber Άννα Μαρία Βέλλη. Οι διαγωνιζόμενοι θα κριθούν με βάση μια σειρά από ικανότητες, μεταξύ των οποίων η γνώση των συνταγών, η γεύση, η ακρίβεια, η ταχύτητα, η δεξιοτεχνία και η συνολική παρουσίαση.

Ο νικητής του regional διαγωνισμού θα ταξιδέψει μέχρι τον Παναμά τον Ιανουάριο του 2017 για να διεκδικήσει μια θέση στον παγκόσμιο τελικό, όπου θα διαγωνιστεί μαζί με άλλους 12 υποψήφιους για τον τίτλο του Global BARocker Champion! Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μία χρυσή 3D κονκάρδα BARocker 2017, μία κιθάρα Fender καθώς και μία μοναδική απόδραση για 2 άτομα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, σε ένα από τα πανέμορφα θέρετρα του Hard Rock της επιλογής του. Ακόμη, το cocktail που θα αναδείξει τον παγκόσμιο νικητή BARocker θα προστεθεί στον αποκλειστικό κατάλογο του Hard Rock Cafe!

Το Hard Rock Cafe Athens προσκαλεί όλους να παρευρεθούν στο Cafe την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, στις 21:00 συμμετέχοντας ενεργά και εμψυχώνοντας τους διαγωνιζόμενους καθώς θα διεκδικούν μια θέση στην επόμενη φάση για τον παγκόσμιο τελικό στον Παναμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.