Η Anassa Organics στηρίζει το έργο της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.»

Η Anassa Organics, ελληνική εταιρεία τυποποίησης και προώθησης ροφημάτων ελληνικών βιολογικών αρωματικών φυτών, ενισχύει το έργο της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία– Ίαση-Στήριξη, διαθέτοντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις που θα πραγματοποιήσει, το προϊόν Pure Symmetry.

Η «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» είναι μια επιστημονική, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία, με κοινωνικό και επιστημονικό έργο στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού, η οποία μεταξύ άλλων, υποστηρίζει γυναίκες οικονομικά αδύναμες και ανασφάλιστες, οι οποίες δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν οικονομικά στα έξοδα θεραπείας της νόσου.

Στο πλαίσιο αυτό, η Anassa Organics θα διαθέσει στην «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» ένα ευρώ (€1) από την πώληση κάθε συσκευασίας του προϊόντος Pure Symmetry, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο της Εταιρείας ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η επιλογή του Pure Symmetry, ανάμεσα στα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας δεν έγινε τυχαία. Το διεθνώς βραβευμένο προϊόν Pure Symmetry είναι ένα υπέροχο μείγμα βιολογικών αρωματικών φυτών, με γνωστές από την αρχαιότητα ιδιότητες που θεωρείται ιδανικό για όσους ακολουθούν δίαιτα για απώλεια βάρους και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο γυναικείο κοινό.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί την πρώτη δράση Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Anassa Organics, μέσω της οποίας η εταιρεία έχει ως στόχο να σταθεί ηθικά και πρακτικά δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Παράλληλα, μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, η εταιρεία επιθυμεί να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού και ιδιαίτερα των σύγχρονων γυναικών, σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της συγκεκριμένης νόσου, αλλά και στην ενίσχυση του έργου της ΕΜΕΙΣ.Η Γιάννα Ματθαίου και η Αφροδίτη Φλώρου, ιδρύτριες της Anassa Organics αναφέρουν: «Ο καρκίνος του μαστού είναι μια πραγματικότητα που αφορά όλες τις γυναίκες κι ΕΜΕΙΣ δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχες απέναντι σε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα. Μέσα από μια τόσο απλή πράξη, όπως είναι η διάθεσή ενός μέρους των εσόδων μας από τις πωλήσεις ενός προϊόντος, επιθυμούμε να ευαισθητοποιήσουμε τις γυναίκες ώστε όλες να εντάξουν στο πρόγραμμά τους τον τακτικό προληπτικό έλεγχο που μπορεί να τους σώσει τη ζωή. Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε όλους ώστε να συμβάλουν στο εξαιρετικό έργο της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. και οι γυναίκες που νοσούν από καρκίνο του μαστού να νοιώσουν πως στον αγώνα τους δεν είναι μόνες, έχουν συμπαράσταση και βοήθεια, όλους μας.»

Στηρίξτε έμπρακτα την «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» μέσα από την αγορά του Pure Symmetry της Anassa Organics.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.