Μια εκδήλωση αφιερωμένη στη Διατροφή ως Πολιτισμό με τη συμμετοχή πολλών και διαφορετικών προσωπικοτήτων και επαγγελματιών της διατροφής, παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά ο IANOS, στο κατάστημα στη Σταδίου 24, την την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 20.30. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σεφ, διατροφολόγοι, παραγωγοί, ψυχολόγοι, συγγραφείς, γευσιγνώστες, food bloggers, καλλιτέχνες και πολλοί άλλοι θα συνομιλήσουν με τον Νίκο Θρασυβούλου και θα προσεγγίσουν τις διαφορετικές πτυχές της διατροφής. Ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή ματιά και επαγγελματική εμπειρία.
Συμμετέχουν οι:
- Γιώργος Κοκοτός Ιδρυτής της «Κτήμα Γ. Κοκοτού Α.Ε.»
- Λεωνίδας Νασιάκος Γενικός Διευθυντής της «Σεμέλη Οινοποιητική»
- Μάνος Καζαμίας B.sc., M.sc Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Πανεπιστημίου του Λονδίνου
- Νίκος Μαούνης Δημοσιογράφος Οίνου και Φαγητού
- Έφη Γιαλούση Δημοσιογράφος Φαγητού – Σεφ
- Δρ.Φιλάνθη Καλογεράκου Γενική Οδοντίατρος
- Μελίσσα Στοΐλη Δημοσιογράφος – Συγγραφέας
- Ελισσάβετ Κουλούρη Πρωτοποριακή Αρτοποιός «Betty’s bakery»
- Γιάννης Μπαζάκης Εκτροφέας Προβάτων της Αρχέγονης – Καλαρρύτικης φυλής
- Γιάννης Δριμιλλής Φάρμα Παραγωγής ‘Ονου Γάλακτος
- Γιάννης Καρυπίδης «Stayia Farm» Πρωτοποριακή Μελισσοκομία «Vasilissa»
- Γιώργος Παλυβός Κτήμα Παλυβού»
- Ανδρομάχη Μπαρμπούτη Αγρόκτημα Ζωής- Προϊόντα Αρώνιας
- Ναταλία Δραγούμη Ηθοποιός
- Έφη Κρανιδιώτη Χημ. Μηχανικός MSc, Υπεύθυνη Ασφάλειας Τροφίμων «Citrus»
- Τάσος Αντωνίου Συγγραφέας
- Δρ. Γεώργιος Πανοτόπουλος Παθολόγος- Διατροφολόγος-Διευθυντής Τμήματος Παχυσαρκίας- Διατροφής –Μεταβολισμού, Νοσ. «Υγεία»
- Ελένη Παρασκευά – Πανοτοπούλου Εκπαιδευτικός της Διατροφής για παιδιά και ενήλικες, Νοσ. «Υγεία»
Είσοδος ελεύθερη
Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr