ΑρχικήΆρθραΗ διατροφή ως πολιτισμός στον ΙΑΝΟ

Η διατροφή ως πολιτισμός στον ΙΑΝΟ

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στη Διατροφή ως Πολιτισμό με τη συμμετοχή πολλών και διαφορετικών προσωπικοτήτων και επαγγελματιών της διατροφής, παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά ο IANOS, στο κατάστημα στη Σταδίου 24, την  την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 20.30. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σεφ, διατροφολόγοι, παραγωγοί, ψυχολόγοι, συγγραφείς, γευσιγνώστες, food bloggers, καλλιτέχνες και πολλοί άλλοι θα συνομιλήσουν με τον Νίκο Θρασυβούλου και θα προσεγγίσουν τις διαφορετικές πτυχές της διατροφής. Ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή ματιά και επαγγελματική εμπειρία.

Συμμετέχουν οι:

  1. Γιώργος Κοκοτός Ιδρυτής της «Κτήμα Γ. Κοκοτού Α.Ε.»
  2. Λεωνίδας Νασιάκος Γενικός Διευθυντής της «Σεμέλη Οινοποιητική»
  3. Μάνος Καζαμίας  B.sc., M.sc  Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Πανεπιστημίου του Λονδίνου
  4. Νίκος Μαούνης Δημοσιογράφος Οίνου και Φαγητού
  5. Έφη Γιαλούση  Δημοσιογράφος Φαγητού – Σεφ
  6. Δρ.Φιλάνθη Καλογεράκου  Γενική Οδοντίατρος
  7. Μελίσσα Στοΐλη Δημοσιογράφος – Συγγραφέας
  8. Ελισσάβετ Κουλούρη Πρωτοποριακή Αρτοποιός «Betty’s bakery»
  9. Γιάννης Μπαζάκης  Εκτροφέας Προβάτων της Αρχέγονης – Καλαρρύτικης φυλής  
  10. Γιάννης Δριμιλλής Φάρμα Παραγωγής ‘Ονου Γάλακτος
  11.  Γιάννης  Καρυπίδης  «Stayia Farm» Πρωτοποριακή Μελισσοκομία «Vasilissa»  
  12. Γιώργος Παλυβός  Κτήμα Παλυβού» 
  13. Ανδρομάχη Μπαρμπούτη Αγρόκτημα Ζωής-  Προϊόντα Αρώνιας
  14. Ναταλία Δραγούμη Ηθοποιός
  15. Έφη Κρανιδιώτη Χημ. Μηχανικός MSc, Υπεύθυνη Ασφάλειας Τροφίμων «Citrus»
  16. Τάσος Αντωνίου Συγγραφέας
  17. Δρ. Γεώργιος Πανοτόπουλος Παθολόγος- Διατροφολόγος-Διευθυντής Τμήματος Παχυσαρκίας- Διατροφής –Μεταβολισμού, Νοσ. «Υγεία»
  18. Ελένη Παρασκευά – Πανοτοπούλου Εκπαιδευτικός της Διατροφής για παιδιά και ενήλικες, Νοσ. «Υγεία»

Είσοδος ελεύθερη

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Εκμέκ κανταΐφι

Εκμέκ κανταΐφι από τον Τάσο Αντωνίου. Ανεπανάληπτο σιροπιαστό εκμέκ με φύλλο κανταΐφι και βελούδινη κρέμα. Προσθέστε τριμμένο φιστίκι και θα ξετρελαθείτε με το γλυκό!

Γιουβέτσι χταπόδι

Γιουβέτσι χταπόδι από τον Τάσο Αντωνίου. Ένα καλοκαιρινό γιουβέτσι με σπυρωτό κριθαράκι και μελωμένο χταπόδι που σίγουρα θα λατρέψετε.

Smoothie μπανάνα και μάνγκο

Γευστικό smoothie με μπανάνα και μάνγκο από τον Τάσο Αντωνίου. Ένα γευστικό smoothie, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, που βοηθά την ευεξία και αποτοξίνωση του οργανισμού!

Περισσότερα άρθρα

Τέσσερα καλοκαιρινά σνακ που μπορείς να τρως αντί για παγωτό

Θρεπτικά, δροσερά και ισορροπημένα διατροφικά σνακ που θα σε κρατήσουν χορτάτο και γεμάτο ενέργεια!

Μάρτιος: φρέσκα φρούτα και λαχανικά

Δείτε ποια είναι τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής για τον μήνα Μάρτιο.

Tα 13 πιο χρήσιμα πράγματα που διδάσκουν στις σχολές μαγειρικής

Τα απόλυτα μυστικά που διδάσκουν στις σχολές μαγειρικής και μπορείτε να εφαρμόσετε στην κουζίνα του σπιτιού. Θα σας λύσουν τα χέρια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ