Η σοκολάτα στα καλύτερά της

Σοκολάτα, σοκολάτα και πάλι σοκολάτα! Αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημα του ζαχαροπλαστείου Levôtre Pirée, το οποίο από τη στιγμή που το ανακαλύψαμε στα στενά του Πειραιά δεν μπορούμε να σταματήσουμε να επισκεπτόμαστε. Για ποιο λόγο; Φυσικά, για την εβδομαδιαία δόση σοκολάτας μας, αφού o σοκολατοποιός και ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου Στέφανος Διαμαντόπουλος φροντίζει κάθε φορά να μας περιμένει με μια καινούργια γλυκιά έκπληξη. 

Με παρουσία 50 χρόνων στον Πειραιά, το Levôtre Pirée και ο κύριος Στέφανος αναλαμβάνουν να μυήσουν τον επισκέπτη στη συναρπαστική μαγεία τόσο της σοκολάτας, όσο και των ελληνικών προϊόντων τα οποία χρησιμοποιεί με τον καλύτερο τρόπο για να φτιάξει τα περίφημα σοκολατάκια του. Σοκολατάκια με φατουράδα, με λευκό κρασί Καλογέρι Παπαγιαννάκου, με ρακή από τη Σητεία Κρήτης, με καζανιστό ούζο Στουπάκη από τη Χίο, και με Vinsanto, είναι οι μικρές γλυκές απολαύσεις που μας αρέσει να αποκαλούμε «μεθυστικές». 

Και επειδή αναζητούμε πάντα τη διαφορετική και πρωτότυπη γεύση, το Levôtre Pirée και η δημιουργικότητα του κύριου Στέφανου δεν μας άφησαν ούτε κατά διάνοια παραπονεμένους. Κρατήστε σημειώσεις γιατί η λίστα είναι πραγματικά μεγάλη – μα, τι καλά! Σοκολατάκια με καπνιστό τυρί Μετσοβόνε, με αγουρέλαιο Κορωνεϊκης ποικιλίας και φρέσκια ρίγανη Καστοριάς, με μέλι Κυθήρων, με παξιμάδι Κρήτης, φράουλα και αμύγδαλα, με σουμάδα Άνδρου, με ελιξίριο Βαϊμάκη, ακόμη και με χωριάτικη σαλάτα (!) εκπλήσσουν τους πιο απαιτητικούς γευστικούς εξερευνητές του ασυνήθιστου, συνδυάζοντας με ένα αναπάντεχο τρόπο το αλμυρό με το γλυκό. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Και μη ξεχάσετε να πείτε ότι μάθατε για τα σοκολατάκια του Levôtre Pirée από το ΜαμαΠειναω.gr για να δοκιμάσετε και ένα σοκολατάκι έκπληξη!

 

Levôtre Pirée

Κουντουριώτου 166, Πειραιάς

Τ: 210.4122577

 

Άννα Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.