ΑρχικήΆρθραH ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS συμμετέχει στη 11η έκθεση HO.RE.CA 2016

H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS συμμετέχει στη 11η έκθεση HO.RE.CA 2016

Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, για τέταρτη συνεχή χρονιά, συμμετέχει στην Έκθεση HO.RE.CA που θα πραγματοποιηθεί 12-15 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, με το ειδικό τμήμα για επιχειρήσεις «ΙΚΕΑ BUSINESS». 

Στην ΙΚΕΑ πιστεύουμε ότι η επιχειρηματική ιδέα και η κουλτούρα μιας επιχείρησης αναδεικνύονται ακόμα και μέσα από τη διαμόρφωση του χώρου.

Με το όραμα «Φροντίζουμε την επιχείρησή σας, όπως το σπίτι σας!» καιμε στόχο να προσφέρει έξυπνες λύσεις, παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία λειτουργικών προϊόντων, υψηλής ποιότητας για τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση επιχειρήσεων,  στις πάντα προσιτές τιμές ΙΚΕΑ. 

Στη 11η έκθεση HO.RE.CA., στο περίπτερο της ΙΚΕΑ, οι επισκέπτες μπορούν να εμπνευστούν, να αναζητήσουν ιδέες, λύσεις και ολοκληρωμένα συστήματα για ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, καφέ, καταστήματα και γραφεία και να βρουν μοναδικούς συνδυασμούς και όλα όσα χρειάζονται συγκεντρωμένα σε έναν χώρο. Επίσης μπορούν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες  που μπορούν να αξιοποιήσουν.

Metropolitan Expo, Δ.Α.Α.

ΙΚΕΑ BUSINESS

12-14 Φεβρουαρίου (Ώρες: 10.00-20.00) 

15 Φεβρουαρίου (Ώρες: 10.00-19.00)

Αίθουσα 3, B31 – C30 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Πατάτες φούρνου λεμονάτες

Συνταγή για μελωμένες πατάτες φούρνου με λάδι, ρίγανη, δεντρολίβανο και μουστάρδα που λιώνουν στο στόμα.

Ταρτάρ μοσχαρίσιο bistronimique

Συνταγή για μοσχαρίσιο ταρτάρ. Φτιάξτε αυθεντικό ταρτάρ μοσχαριού και απολαύστε το ως ορεκτικό. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με τηγανητές πατάτες και καλό κόκκινο κρασί, ως είθισται στη Γαλλία.

Πίτσα με τέσσερα τυριά

Συνταγή για πίτσα με τέσσερα τυριά.

Περισσότερα άρθρα

7 ιδέες για υγιεινό & θρεπτικό πρωινό σε 10 λεπτά

Ετοίμασε πρωινό σε 10 λεπτά, γεμάτο ενέργεια και γεύση για όλα τα γούστα!

10 νηστίσιμα γλυκά που πρέπει να δοκιμάσεις!

Τα καλύτερα νηστίσιμα γλυκά που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις! Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα γλυκά για τη νηστεία με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου.

Γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου;

Το έθιμο του μπακαλιάρου ανήμερα του Ευαγγελισμού έχει ρίζες στο 1821!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ