Οι άντρες με κοιλίτσα είναι καλύτεροι εραστές σύμφωνα με νέα έρευνα

Από την Άννα Ευθυμίου,

Μελέτη του πανεπιστημίου Erciyes στην Τουρκία δικαιώνει τους άνδρες που τρώνε λίγο φαγητό παραπάνω! Σύμφωνα με τη νέα έρευνα, οι άνδρες με λίγα παραπάνω κιλά γύρω από την κοιλιά είναι καλύτεροι εραστές ενώ παρουσιάζουν μεγαλύτερη αντοχή.

Οι επιστήμονες ρώτησαν 200 άνδρες και συνέκριναν το δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) με τη σεξουαλική τους απόδοση. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας η σεξουαλική πράξη διήρκησε κατά μέσο όρο 7,3 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ για τους άνδρες χωρίς κοιλιά είχε μόλις δυο λεπτά διάρκεια. Ο ειδικοί συμπέραναν ότι το περισσότερο λίπος γύρω από την περιοχή του στομάχου μπορεί να σημαίνει ότι ένας άνθρωπος έχει περισσότερη οιστραδιόλη. Η οιστραδιόλη είναι μια γυναικεία ορμόνη που βοηθά στην αναστολή του οργασμού των ανδρών. 

Σίγουρα πάντως, ο ΔΜΣ και το βάρος κάθε άνδρα πρέπει να διατηρείται σε φυσιολογικά επίπεδα, αν όχι για λόγους ερωτικών επιδόσεων, τουλάχιστον για την καλή του υγεία, ακόμη κι αν δεν θέλει να αποκτήσει σμιλεμένους κοιλιακούς. Έτσι κι αλλιώς, αυτή η έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι γυναίκες θα κάνουν ουρά για σένα που απολαμβάνεις το φαγητό με τα όλα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.