ΑρχικήΔελτία ΤύπουΠάρτι για την κινέζικη Πρωτοχρονιά στην καρδιά της Αθήνας!

Πάρτι για την κινέζικη Πρωτοχρονιά στην καρδιά της Αθήνας!

Το Juju Bar & Restaurant γιορτάζει την κινέζικη Πρωτοχρονιά με τρόπο μοναδικό.

Η λάμψη & η αισιοδοξία των γιορτών παρατείνονται μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, όταν το Juju Bar Restaurant φέρνει  την κινέζικη Πρωτοχρονιά στην καρδιά της Αθήνας με ένα ιδιαίτερο & πρωτότυπο Happy Chinese New Year party!

Το talk of the town εστιατόριο Juju Bar Restaurant, στο ισόγειο του ξενοδοχείου Divani Caravel, δημιουργεί ειδικά για την ημέρα μια μαγική βραδιά στην εξωτική κινεζική κουλτούρα γεύσης και σας καλεί να καλωσορίσετε  το κινέζικο νέο έτος με το special εορταστικό μενού που σχεδίασε ειδικά για την περίσταση ο γνωστός σεφ Σάββας Ληχανίδης, ενώ το live performance από την SHAYA θα κάνει την βραδιά πραγματικά αξέχαστη! 

Το μενού που σχεδίασε ο σεφ για να γιορτάσει την κινέζικη Πρωτοχρονιά περιλαμβάνει:

-Dumplings γαρίδας με λαχανικά και σάλτσα σόγιας                                         

-Μοσχαράκι stir fried με φύλλα αρακά, σάλτσα Πεκίνου και ρύζι ατμού               

-Μους σοκολάτας Illanka με άρωμα φρούτων του δάσους, μάνγκο και καρύδα

Πληροφορίες 

Κόστος 60€ | άτομο 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-7207000

Juju Bar & Restaurant: Divani Caravel, Λ.Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Γεμιστά μανιτάρια με τυρί

Συνταγή για μανιτάρια γεμιστά με τυρί από τον Τάσο Αντωνίου. Ένα πρωτότυπο και εύκολο ορεκτικό, ιδανικό για το οικογενειακό τραπέζι. Δοκιμάστε αυτή την απολαυστική συνταγή για γεμιστά μανιτάρια!

Μαρμελάδα βερύκοκο με τζίντζερ

Υπέροχο καλοκαιρινή μαρμελάδα βερίκοκο! Διαλέξτε ώριμα βερίκοκα ποικιλίας Διαμαντοπούλου για τη μαρμελάδα. Προσθέστε λίγο τζίντζερ για να αναδείξετε τα αρώματα και την πλούσια γεύση της μαρμελάδας.

Πίτσα σε αραβική πίτα

Συνταγή για ατομικές πίτσες σε αραβική πίτα!

Περισσότερα άρθρα

Τι τρώμε την Καθαρά Δευτέρα

Ένας πλήρης οδηγός με όλα όσα πρέπει να προσέξουμε όταν αγοράζουμε τα σαρακοστιανά καλούδια για το γιορτινό τραπέζι.

Σουμάκ, το superfood μπαχαρικό που ενισχύει την υγεία και τη γεύση

Τι είναι το σουμάκ; Μάθετε τα πάντα για το μπαχαρικό που είναι θησαυρός για τον οργανισμό και απογειώνει τη γεύση στις ανατολίτικες συνταγές.

Γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου;

Το έθιμο του μπακαλιάρου ανήμερα του Ευαγγελισμού έχει ρίζες στο 1821!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ