Προσωρινό λουκέτο σε γνωστή εταιρεία ζύμης από τον ΕΦΕΤ

Προσωρινό λουκέτο στη μονάδα παραγωγής ζύμης (πίτσες, τυρόπιτες, σφολιατοειδή κλπ) και ειδών ζαχαροπλαστικής της ΠΡΕΣΤΟ ΑΒΕΕ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης προχώρησε ο ΕΦΕΤ, αφού έκρινε πως κινδυνεύει η δημόσια υγεία. 

Συγκεκριμένα οι ελεγκτές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ, όπως αναφέρει το σχετικό ανακοινωθέν, διαπίστωσαν ότι από τη λειτουργία της επιχείρησης και τις τηρούμενες συνθήκες υγιεινής, τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η δημόσια υγεία και παρίσταται ανάγκη αποτροπής του κινδύνου. Για την εφαρμογή της αναστολής ενημερώθηκαν άμεσα η Αδειοδοτούσα Αρχή και η Ελληνική Αστυνομία ενώ παράλληλα ξεκινάει και η διαδικασία επιβολής προστίμου.

Στη συγκεκριμένη επιχείρηση είχαν διαπιστωθεί και σε σε προηγούμενους ελέγχους παραβάσεις της ισχύουσανς νομοθεσίας, ορισμένες καθ’ υποτροπή, για τις οποίες έχουν ήδη επιβληθεί διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμα).

Η εταιρεία που διαθέτει τα εμπορικά σήματα ΖΥΜΑ και ΖΥΜΑΡΑΚΙΑ, διανέμει τα προϊόντα της σε ολόκληρη την Ελλάδα με περισσότερους από τρεις χιλιάδες πελάτες. Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται επίσης και στα σούπερ μάρκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.