Κολοκυθάκια γεμιστά

Συνταγή για γεμιστά κολοκυθάκια !
Κολοκυθάκια γεμιστά

Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια και αφαιρούμε τα κοτσάνια. Στη συνέχεια τα ζεματάμε σε βρασμένο και αλατισμένο νερό για δέκα λεπτά.

Σε μπολ ρίχνουμε , το σκόρδο, το δενδρολίβανο και το θυμάρι. Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι κι ανακατεύουμε καλά το μείγμα.

Κόβουμε τα κολοκυθάκια καθ' ύψος στα δύο. Με ένα κουτάλι απλώνουμε πάνω στο κάθε κολοκυθάκι το μείγμα μας. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200οC για περίπου μισή ώρα. Σερβίρουμε ζεστά.