ΑρχικήΆρθραΞεκινά το 6ο Φεστιβάλ Μελιού

Ξεκινά το 6ο Φεστιβάλ Μελιού

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Στις αρχές του Δεκέμβρη και πιο συγκεκριμένα από τις 5 ως και τις 7 Δεκεμβρίου, το μέλι, το νέκταρ των Ολύμπιων Θεών κι ένα από τα πιο φημισμένα ελληνικά προϊόντα, θα έχει την τιμητική του σε ένα φεστιβάλ που διοργανώνεται για έκτη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μέλι, βασιλικό πολτό, ποτά βασισμένα σε αυτό, αλλά και διάφορα σπιτικά εδέσματα που έχουν ως πρώτη ύλη το μέλι. Ταυτόχρονα, το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί από ειδικούς για την ιστορία και  διατροφική αξία του μελιού και των προϊόντων του και να γνωρίσει  παραγωγούς  από διάφορα μέρη της χώρας. Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί γευσιγνωσίες, εκδηλώσεις και δράσεις  για μικρά παιδιά, αλλά και για τους ενήλικες, καθώς κι ένα διήμερο μελισσοκομικό συνέδριο.

6ο Φεστιβάλ Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

 5-7 Δεκεμβρίου, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Πληροφορίες: 210 3610265

Γενική Είσοδος: 2 ευρώ / Παιδιά έως 8 ετών: Είσοδος ελεύθερη

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 12.00 – 21.00 / Σάββατο 10.00 – 21.00 / Κυριακή 10.00- 20.00.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Εσπρέσο αφογκάτο (εσπρέσο με παγωτό)

Ο εσπρέσο αφογκάτο είναι ο συνδυασμός ζεστού καφέ εσπρέσο με παγωτό. Μια αγαπημένη ιταλική συνταγή που μπορείτε να σερβίρεται ως επιδόρπιο.

Σαλάτα ταμπουλέ αρωματική και πανεύκολη

Σαλάτα ταμπουλέ από τον Τάσο Αντωνίου. Δροσερή και αρωματική σαλάτα με πλιγούρι και φρέσκα μυρωδικά που συνοδεύει ιδανικά κρεατικά και ψαρικά.

Φακές με λουκάνικα

Συνταγή για χωριάτικα λουκάνικα με πικάντικες φακές!

Περισσότερα άρθρα

Μυστικά για να φτιάξετε τέλεια μελομακάρονα

Μικρά μυστικά για τα καλύτερα μελομακάρονα που φτιάξατε ποτέ.

Περίσσεψαν μελομακάρονα & κουραμπιέδες; Συνταγές για να τα αξιοποιήσουμε

Φτιάξτε εύκολα γλυκά με μελομακάρονα, κουραμπιέδες και βασιλόπιτα!

Πώς να μαγειρέψεις παντζάρια χωρίς να λερώσεις την κουζίνα

Μαγειρέψτε παντζάρια εύκολα, χωρίς να λερώσετε την κουζίνα, με αυτές τις δυο πανεύκολες μεθόδους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ