Καβουροσαλάτα
Ελαφριά και δροσερή καβουροσαλάτα σε σάντουιτς από τον Τάσο Αντωνίου. Μια νηστίσιμη συνταγή για καβουροσαλάτα που θα λατρέψετε.
Prep Time10 λεπτά
Cook Time10 λεπτά
Total Time20 λεπτά
Servings: 3
Calories: 317θερμίδες
Ingredients
- 250 γρ. καβουρόψιχα μαγειρεμένη
- 2 σέλερι ψιλοκομμένα
- 1 ξινόμηλο ψιλοκομμένο
- 2 λάιμ τον χυμό
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 2 ραπανάκια σε φέτες
- 1 αγγούρι σε φέτες
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 6 φέτες ψωμί σικάλεως πάχους 2 εκ.
Instructions
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά εκτός από το ψωμί σε μεγάλο μπολ. Το καλύπτουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά, να δέσουν οι γεύσεις.
- Ετοιμάζουμε τα φρυγανισμένα ψωμιά: στρώνουμε τις φέτες σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και τις ψήνουμε στο γκριλ για 5-6 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμες, σερβίρουμε πάνω τους την καβουροσαλάτα και καλύπτουμε από πάνω με άλλη μια φέτα φρυγανισμένο ψωμί.
Advertisement