Λαζάνια με γαρίδες, εστραγκόν και σάλτσα ντομάτας

Μια εύκολη και υπέροχη μακαρονάδα με γαρίδες και εκπληκτικά αρώματα χάρη στο ούζο και το εστραγκόν!

Προετοιμασία: 15 λεπτά

Μαγείρεμα: 20 λεπτά

Μερίδες: 4-5


Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα λίγο από το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά τις γαρίδες. Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα, την ολόκληρη σκελίδα σκόρδο, το εστραγκόν και σοτάρουμε για 1-2  λεπτά επιπλέον ανακατεύοντας. 

Βράζουμε al dente τα λαζάνια MISKO ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας τους.

Στο μεταξύ ετοιμάζουμε τη σάλτσα: ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τη δεύτερη σκελίδα σκόρδο  για 1 λεπτό. 

Σβήνουμε με το ούζο και, αφού εξατμιστεί το οινόπνευμα, ρίχνουμε την ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε ζάχαρη. Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει μέχρι να δέσει. Περίπου 3 λεπτά πριν σβήσουμε τη φωτιά, ρίχνουμε στη σάλτσα τις γαρίδες με τα μυρσωδικά να βράσουν μαζί για ελάχιστα λεπτά. 

Στραγγίζουμε τα λαζάνια και τα ρίχνουμε στη σάλτσα με τις γαρίδες. Ανακατεύουμε καλά  και σερβίρουμε τη γαριδομακαρονάδα σε πιάτα.