ΑρχικήΆρθραΛουκέτο στo ζαχαροπλαστείο των cronuts

Λουκέτο στo ζαχαροπλαστείο των cronuts

Από την Άννα Ευθυμίου,

 

Λουκέτο στο ζαχαροπλαστείου του Dominique Ansel έβαλε το υγειονομικό της Νέας Υόρκης μετά από στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η κουζίνα έχει μολυνθεί από ποντίκια. Μάλιστα, το ζαχαροπλαστείο που έγινε παγκοσμίως γνωστό για τα cronuts, τις ουρές που σχηματίζονται από fans ή απλούς περίεργους από τις 5 το πρωί ώστε να δοκιμάσουν το κοινό το περίφημο υβδιδιακό γλυκό, του οποίου η συνταγή παραμένει επταφράγιστομυστικό. Πελάτης του καταστήματος τράβηξε βίντεο το οποίο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου όπου φαίνεται ο μικρός… Remy, όπως ακριβώς και στην ταινία Ratatouille, να κάνει βόλτες πίσω από το ταμείο, ακριβώς εκεί που διατηρούνται τα cronuts. 

Tα περίφημα cronuts

 

Oυρές σχηματίζονταν καθημερινά έξω από το ζαχαροπλαστείο του Dominique Ansel από τις 5 το πρωί για ένα cronut.

 

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος δήλωσαν ότι ο σεφ και το προσωπικό διεξήγαγαν εξονυχιστική 7ωρη απολύμανση και καθαρισμό, ενώ μάλιστα ο ίδιος ο Ansel ήταν σκυμμένος στα γόνατα ψάχνοντας για τυχόν άλλες “επισκέψεις” από τετράποδα πλασματάκια. Προσέθεσαν επίσης ότι το πιο πιθανό είναι το ποντίκι να προήλθε από το πάρκο ή το θερμοκήπιο που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση. Αν και το υγειονομικό απαίτησε να γίνει ανακατασκευή του χώρο με νέα τσιμέντα, οι υπεύθυνοι διαβεβαίωσαν τον Τύπο ότι το ζαχαροπλαστείο θα ανοίξει τη Δευτέρα.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Τιραμισού πανεύκολο

Το πιο εύκολο τιραμισού από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε ένα δροσερό τιραμισού χωρίς αυγά, με απλά υλικά, και απολαύστε το πιο νόστιμο γλυκό!

Καβουροκεφτέδες

Καβουροκεφτέδες από τον Τάσο Αντωνίου. Αυτή η συνταγή δίνει τους πιο νόστιμους μεζέδες θαλασσικών που θα σας ζητάνε ξανά και ξανά. Μπορείτε να αντικαταστήσετε την καβουρόψιχα με γαρίδες.

Τραγανές κοτομπουκιές

Κοτομπουκιές, εύκολες, γρήγορες και πεντανόστιμες, από τον Τάσο Αντωνίου! Ιδανικές για μικρά και μεγάλα παιδιά, με χρυσαφένια, τραγανή κρούστα και ζουμερό ψαχνό που θα λατρέψετε!

Περισσότερα άρθρα

5 είδη κρεμμυδιών και πώς τα μαγειρεύουμε

Κρεμμύδια κίτρινα, κόκκινα ή φρέσκα; Αναλύουμε τα 5 πιο συνηθισμένα είδη κρεμμιδιού και σε ποια φαγητά χρησιμοποιούμε το καθένα!

Καφές dalgona, η νέα τρέλα του ίντερνετ

Ο καφές της καραντίνας λέγεται dalgona και είναι μια παραλλαγή του δικού μας φραπέ.

Γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα πριν την μαγειρέψουμε;

Μάθετε γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα για να την μαγειρέψουμε και για ποιο λόγο χάνεται η όλη η γεύση εξαιτίας της απόψυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ