Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική από την Χρύσα Παραδείση

Ανανεωμένο και εκσυγχρονισμένο, μέσα από τις 392 πολύχρωμες σελίδες του, το διαχρονικό βιβλίο “Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική” θα σας ταξιδέψει στον χώρο της γεύσης και της ευωχίας με την μητέρα της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, Χρύσα Παραδείση. Μένοντας πιστοί στο πνεύμα της Παραδείση καθεμία από τις 747 συνταγές έχουν επιλεχθεί, επιμεληθεί, και προσαρμοστεί με μεγάλη προσοχή από την Αλεξία Τερζοπούλου, διπλωματούχο της γαστρονομικής Σχολής Τροφίμων και Οίνου Leiths του Λονδίνου και εκπαιδεύτρια σε Ακαδημία Ζαχαροπλαστικής του Λονδίνου. 

Αυτός ο πλήρης οδηγός μαγειρικής απευθύνεται σε όλους, τόσο στον έμπειρο μάγειρα ή μαγείρισσα όσο και στον αρχάριο που τώρα ξεκινά να τον απασχολεί το θέμα της μαγειρικής. Αυτό που κάνει το βιβλίο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής να ξεχωρίζει είναι η προσοχή που δίνει στην λεπτομέρεια. Οι 211 δελεαστικές φωτογραφίες με πανέμορφη σελιδοποίηση δίνουν μια πολύ κομψή αισθητική στο βιβλίο χωρίς να γίνεται βαρύ. Οι συνταγές εμπλουτίζονται στα περιθώρια των σελίδων με «Μικρά Μυστικά» για το πώς πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό, συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κάθε γαστρονομικής προσπάθειας! Οι τεχνικές που περιγράφει το βιβλίο είναι εικονογραφημένες με 110 σκίτσα για να είναι ακόμη πιο επεξηγηματικές. Επίσης, το βιβλίο περιγράφει αναλυτικά τα κοψίματα των διαφόρων κρεάτων, τα ψάρια της Μεσόγειου, την αποθήκευση τροφίμων, πρώτες βοήθειες, ακόμη και πώς να αφαιρέσεις λεκέδες. 

Αποκτήστε το βιβλίο “Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική” της Χρύσας Παραδείση με ένα κλικ εδώ!

Λίγα Λόγια για την Συγγραφέα

Η Χρύσα Παραδείση γεννήθηκε στην Σμύρνη της Μικράς Ασίας και συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες Ελληνίδες δημιουργούς μαγειρικών και ζαχαροπλαστικών συνταγών. Ασχολήθηκε με την μαγειρική ταξιδεύοντας σε πολυάριθμους προορισμούς, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για την συλλογή γαστρονομικού υλικού. Η μεγάλη επιτυχία του έργου της οφείλεται στην δημιουργία συνταγών που διακρίνονται για την σαφήνεια, την απλότητα, την ευκολία στην εφαρμογή τους και βασίζονται στην υγιεινή διατροφή. Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με το περιοδικό Γυναίκα, με εφημερίδες αλλά και με το ραδιόφωνο, παρουσιάζοντας εκπομπές γαστρονομικού ενδιαφέροντος, ενώ τα βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει στην Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.