Τα βλέπω όλα διπλά! (χάρη στα νέα παγωτά Magic Double)

Καλοκαίρι=παγωτό είναι η εξίσωση ή μάλλον το αξίωμα που ισχύει σταθερά για εμένα αλλά και για κάθε άνθρωπο που σέβεται τον εαυτό του. Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία που ψάχνει κάτι διαφορετικό στις γεύσεις και τους συνδυασμούς, join the club. Ειδικά μετά το μεγάλο ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη, δεν χωρούν συμβιβασμοί όταν πρόκειται για παγωτό. Καταλαβαίνεις τη χαρά μου, λοιπόν, όταν ξαφνικά τις προάλλες ανακάλυψα τα all time favorites Magic Double, τα οποία βελτιώθηκαν, φόρεσαν τα καλά τους περιτυλίγματα με animal print (υπονοώντας προφανώς ότι πρόκειται να απελευθερώσουν τα πιο άγρια ένστικτά μας) και είναι διαθέσιμα σε τρεις γεύσεις.

Το Magic Double Peanut Butter, το οποίο είναι το new entry της σειράς και το αγαπημένο μου by far, συνδυάζει φοβερά παγωτό και σιρόπι φυστικοβούτυρο και διπλή στρώση από την αγαπημένη σοκολάτα Magic που προέρχεται από υψηλής ποιότητας κακάο.

Στο Magic Double Chocolate η σοκολάτα οργιάζει (παγωτό σοκολάτα, σοκολατένια επικάλυψη και σιρόπι σοκολάτας) και θα σε κάνει σίγουρα να τα δεις όλα διπλά ή μάλλον τρι-διπλά.

Αν είσαι fan της καραμέλας, θα παίξεις τρελή μπάλα με το Magic Double Caramel. Απαλό παγωτό βανίλια, βουτηγμένο σε σοκολατένια επικάλυψη, καλυμμένο με σιρόπι καραμέλας και τραγανή σοκολάτα Magic είναι εγγυημένος πειρασμός.

Να πούμε κάτι άλλο; Τρέξε γρήγορα στο κοντινότερο ψυγείο της Algida, διάλεξε την αγαπημένη σου γεύση Magic Double και #ReleaseTheBeast.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.