ΑρχικήΆρθραΜία κουζίνα στο μουσείο!

Μία κουζίνα στο μουσείο!

Η Julia Child ήταν για πολλά χρόνια η αγαπημένη σεφ, συγγραφέας και τηλεοπτική προσωπικότητα της Αμερικής. Είναι γνωστή για την γνωριμία του Αμερικανικού κοινού με την Γαλλική κουζίνα μέσω του πρώτου της βιβλίου “Mastering the Art of French Cooking’”  και των επερχόμενων τηλεοπτικών προγραμμάτων, με πιο γνωστό το  “The French Chef”, που έκανε πρεμιέρα το 1963.

Πως όμως η κουζίνα της καταλήγει στο Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας; Όταν η γνωστή σεφ επέστρεψε πίσω στη Καλιφόρνια όπου και γεννήθηκε, δώρισε την κουζίνα του σπιτιού της στο Κέιμπριτζ  της Μασαχουσέτης, στο Μουσείο. Έτσι, οι θαυμαστές της μπορούν να δουν από κοντά την κουζίνα που τους χάρισε λαχταριστές και πολυαγαπημένες συνταγές παρόλο που προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη λόγω της επερχόμενης ανακαίνισης στην δυτική πτέρυγα του Μουσείου. Η κουζίνα όμως της χαριτωμένης και συμπαθητικής Julia Child θα ξανανοίξει κατά τη διάρκεια μίας νέας έκθεσης, που θα έχει ως θέμα το φαγητό και το κρασί στην Αμερική, η οποία προς το παρόν έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του καλοκαιριού του 2012.

Στην έκθεση θα παρουσιάζεται η πραγματική κουζίνα της Julie Child, συμπεριλαμβανομένων των πάγκων, των συσκευών, των βιβλίων μαγειρικής, το τραπέζι της κουζίνας και oι εκατοντάδες μαγειρικές συσκευές της. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να μπουν για λίγο στο χώρο που μαγείρευε μία από τις πιο γνωστές σεφ στον κόσμο και να ανακαλύψουν πώς η επιρροή της ως συγγραφέας και οικοδέσποινα πλήθους τηλεοπτικών εκπομπών, άλλαξε τον τρόπο που η Αμερική μαγειρεύει σήμερα!

Δείτε περισσότερα εδώ: americanhistory.si.edu

Φρόση Σκέντζου

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Mαρμελάδα σύκο

Η πιο εύκολη και νόστιμη μαρμελάδα σύκο που φτιάχνουμε στο τέλος του καλοκαιριού και συντροφεύει ιδανικά το πρωινό μας.

Μεσογειακή τηγανιά

Συνταγή για υπέροχη μεσογειακή τηγανιά με θαλασσινά!

Mπάρες δημητριακών σε 10′

Οι μπάρες δημητριακών αποτελούν το τέλειο πρωινό ή σνακ για μικρούς και μεγάλους. Φτιάξτε τις εύκολα και γρήγορα με αυτή τη συνταγή!

Περισσότερα άρθρα

O απίστευτος λόγος που πρέπει να τρώμε τα κουκούτσια από τα καρπούζια!

Ένας ακόμη μύθος καταρρέει: τα κουκούτσια από το καρπούζι κάνουν καλό και δεν πρέπει να τα πετάμε αλλά να τα τρώμε μαζί με τη σάρκα!

Καρπούζι: πώς το επιλέγουμε και απίθανες καλοκαιρινές συνταγές

Πώς επιλέγουμε τα σωστά καρπούζια και υπέροχες καλοκαιρινές συνταγές.

Ανακαλύψαμε το πρώτο vegan τσουρέκι της πόλης!

O Στέφανος Διαμαντόπουλος φτιάχνει στον Πειραιά το πιο νόστιμο και πρωτότυπο vegan τσουρέκι της πόλης. Εκτός αυτού, εδώ θα βρεις περίτεχνα σοκολατένια αυγά και μοναδικές τούρτες από ζαχαρόπαστα για κάθε περίσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ