ΑρχικήΜαγαζιάΣτο Μöte για specialty coffee, σουπερ γλυκά και αλμυρά snacks

Στο Μöte για specialty coffee, σουπερ γλυκά και αλμυρά snacks

Από τον Τάσο Αντωνίου,

Με όποιον και να συναντηθώ στο MÖTE για να πουμε τα νέα μας ή για μια επαγγελματική συνάντηση (και δεν έχει πάει ξανά) δυο πράγματα θα μου πει:

Το πρώτο: Τι όμορφο κτίριο είναι αυτό! Το δεύτερο: Τι σημαίνει Μöte; Οι απαντήσεις μου κάθε φορά οι ίδιες: Όντως πανέμορφο μαγαζί και με καλό καφέ! Επίσης το Μöte στα σουηδικά σημαίνει συνάντηση.

Στο Μöte στο κέντρο του Πειραιά θα απολαύσεις specialty coffee και σουπερ γλυκά και αλμυρά snacks. To πρότζεκτ το υπογράφει ο εξαιρετικός στον χώρο του καφέ αλλά και παγκοσμίως βραβευμένος Στέφανος Δωματιώτης. 

Ευγενικό σερβις και ατμόσφαιρα Λονδίνου στο κέντρο Πειραιά που η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει συνηθίσει για τέτοια δουλεμένα καλά concepts. 

Ανοικτό από νωρίς το πρωι μέχρι αργά το βραδυ εκτός από τις Κυριακές που είναι κλειστά.

MÖTE
Σωτήρος Διός και Πραξιτέλους, Πειραιάς

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Σπαγγέτι με λιαστή ντομάτα

Συνταγή για πικάντικη μακαρονάδα με λιαστή ντομάτα !

Παγωτό σοκολάτα bueno

Παγωτό bueno από τον Τάσο Αντωνίου. Η καλύτερη συνταγή για λαχταριστό και πολύ νόστιμο παγωτό μπουένο με μόλις τέσσερα υλικά!

Γλυκιά στριφτή κολοκυθόπιτα

Συνταγή για γλυκιά στριφτή κολοκυθόπιτα με μήλα, σταφίδες και καρύδια!

Περισσότερα άρθρα

Πώς αποστειρώνουμε βάζα

Ο Τάσος Αντωνίου μας δείχνει πώς αποστειρώνουμε βάζα για τις μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού.

Πώς καθαρίζουμε σωστά το αντικολλητικό τηγάνι

Πώς καθαρίζουμε σωστά το αντικολλητικό τηγάνι ώστε να το διατηρήσουμε σαν καινούργιο για καιρό;

Καφές dalgona, η νέα τρέλα του ίντερνετ

Ο καφές της καραντίνας λέγεται dalgona και είναι μια παραλλαγή του δικού μας φραπέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ