ΑρχικήΆρθραΜουσείο Σοκολάτας στη Θεσσαλονίκη

Μουσείο Σοκολάτας στη Θεσσαλονίκη

Ρεκόρ επισκέψεων σημειώνει το Μουσείο Σοκολάτας αυτές τις ημέρες που διεξάγεται η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης στη συμπρωτεύουσα. Το απόγευμα της Τετάρτης οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 6.000, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Σεπτεμβρίου, κατά το οποίο η ΔΕΘ θα λειτουργήσει όλη την ημέρα, ο αριθμός αναμένεται να γίνει πενταψήφιος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, Κυριάκος Ποζρικίδης, δήλωσε: «Επειδή η χωρητικότητα του εργοστασίου είναι δεδομένη, φροντίσαμε και οργανώνουμε διάφορα χάπενιγκ με ακροβάτες και ηθοποιούς, ώστε να διασκεδάζουν όσοι βρίσκονται στην αναμονή», προσθέτοντας: «Δημιουργήσαμε κάτι καλό και ποιοτικό και ο κόσμος το αγκάλιασε».

Το εργοστάσιο και μουσείο σοκολάτας άνοιξε τις πόρτες του για τους λάτρεις της σοκολάτας με την έναρξη της 79ης ΔΕΘ, ενώ σχεδιάζεται να παραμείνει ανοιχτό για ένα εξάμηνο μετά τη λήξη της έκθεσης.

Εργοστάσιο Σοκολάτας

ΔΕΘ, Εγνατίας 154, Περίπτερο 1

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 9:00-14:00 και 17:00-20:00, σαββατοκύριακο 11:00-20:00, κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ: Καθημερινές 16:00-22:00, σαββατοκύριακο 10:00-22:00

Τιμή εισιτηρίου: 5€ / άτομο, από 3 ετών και άνω, κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ: το 2,5€/άτομο ΣΥΝ το εισιτήριο για είσοδο στη ΔΕΘ, το οποίο κοστίζει τις καθημερινές 3€, ΣΚ 5€, οικογενειακό μέχρι 4 άτομα 10€ και ισχύει και για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της ΔΕΘ (συναυλίες, Cern, έκθεση Ορθοδοξίας κλπ)

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Πίτα με γαλοπούλα και πιπεριές

Συνταγή για πίτα με γαλοπούλα και πιπεριές!

Μυρμηγκάτο

Το μυρμηγκάτο είναι ένα λαχταριστό σοκολατένιο σιροπιαστό κέικ με επικάλυψη από κρέμα κακάο! Είναι μπελαλίδικη συνταγή αλλά η νοστιμιά του κέικ αυτού θα σας ξετρελάνει.

Τάρτα με κρέμα λεμονιού και φραμπουάζ

Τάρτα με κρέμα λεμονιού και φραμπουάζ από τον Τάσο Αντωνίου. Ένα εντυπωσιακό γλυκό με υπέροχο άρωμα και διακριτική γεύση, ιδανικό για κέρασμα ή συνοδευτικό του καφέ.

Περισσότερα άρθρα

Ανακαλύψαμε το πρώτο vegan τσουρέκι της πόλης!

O Στέφανος Διαμαντόπουλος φτιάχνει στον Πειραιά το πιο νόστιμο και πρωτότυπο vegan τσουρέκι της πόλης. Εκτός αυτού, εδώ θα βρεις περίτεχνα σοκολατένια αυγά και μοναδικές τούρτες από ζαχαρόπαστα για κάθε περίσταση.

Οδηγός για την αγορά κρεατικών τα Χριστούγεννα

Ποια είναι τα μυστικά της αγοράς του κρέατος, ώστε να επιλέξουμε σωστά διατηρημένο κρέας από τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ; Διαβάστε τις απλές συμβουλές για την αγορά κρεατικών τα Χριστούγεννα.

Το κόλπο για να ξεφλουδίσετε εύκολα τα αυγά σας

Η σωστή τεχνική για εύκολο ξεφλούδισμα αυγών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ