Παραμένοντας ένα από τα γοητευτικότερα εστιατόρια των Αθηνών και της Αθηναικής Ριβιέρας, το «Matsuhisa Athens» υπόσχεται μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα στη θάλασσα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.
Ο Head Chef Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο Sushi chef Τόνυ Βρατσάνος έχουν αποδειχθεί άξιοι της εμπιστοσύνης του θρυλικού σεφ Nobu και τα νέα πιάτα που δημιουργούν, διαμορφώνουν συνεχώς τάσεις στη γιαπωνέζικη fusion κουζινα. Aυτό το καλοκαίρι δημιουργούν special new style πιάτα όπως shrimps uni dill ,toro yuzu mis, colrabi salad και white fish truffle soy.
Στο Martini bar μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια έντονη ημέρα, παρέα με τους φίλους σας και να απολαύσετε τα καλύτερα martinis και άλλα διάσημα cocktails της πόλης. Στη νέα λίστα με κοκτέιλς του Martini bar, που επιμελήθηκε ο Head bartender Χάρης Γεωργόπουλος, ξεχωρίζουν οι συνδυασμοί με premium spirits και αγνά υλικά. Eνδεικτικά αναφέρουμε ένα «water melon daiquiri» (φρεσκοστιμένο καρπούζι και premium sake), «Peruvian negroni» (pisco, blend από ιταλικό βερμούτ και campari μαγειρεμένο σε sous vide με γλυκές πράσινες πιπεριές), «twisted zombie» (blend από παλαιωμένα ρούμι, πουρέδες από φρέσκα φρούτα και σιρόπια από μπαχαρικά.
Την εκτενή λίστα των cocktails μπορείς να συνοδεύσεις με το ολοκαίνουριο «Summer Omakase» και να βιώσεις την εμπειρία της φιλοσοφίας του Matsuhisa Athens, σε ένα μενού 6 πιάτων στην τιμή των 65 ευρώ το άτομο. Πιο αναλυτικά το Summer Omakase:
- Sea Bass Dry Miso
- Baby Root Vegetable Salad with Wasabi and Smoked Soy
- Matsuhisa Sushi selection
- Black cod Ginger Miso
- Black Angus Skirt Steak with Pink Pepper Miso
- Whiskey cappuccino
Για ένα ακόμα καλοκαίρι, ο διάσημος celebrity σεφ Nobuyuki «Nobu»Matsuhisa και δηλωμένος λάτρης της Ελλάδας, θα βρίσκεται στη χώρα μας, για να μας μυήσει σε νέες συνταγές με άρωμα ελληνικό! Ο πολυβραβευμένος διεθνής chef δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον «Nobu Food Festival».
Στις 16 & 17 Ιουλίου θα βρεθεί στο Matsuhisa Athens, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, ενώ από τις 18 Ιουλίου έως και 22 θα δώσει το παρών στο Matsuhisa της Μυκόνου. Μόνο για αυτές τις ημέρες, o κορυφαίος chef δημιουργεί ένα special Omakase menu εμπνευσμένο από την τοπική παράδοση, επιλέγοντας ο ίδιος αγνά, ελληνικά, προϊόντα. Το ειδικό menu μπορεί να συνοδεύτεί από συνδυασμό λευκής και ροζέ σαμπάνιας, καθώς και από ροζέ κρασιά Προβηγκίας, υπό την επιμέλεια της Head Sommelier Μαριάννας Λαναρά η οποία παντρεύει με μοναδικό τρόπο τις εντυπωσιακές δημιουργίες του Nobu με τις αντίστοιχες ετικέτες κρασιών. Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα κατανάλωσης μιας magnum φιάλης Whispering Angel στην ειδική τιμή των 100 ευρώ.
Matsuhisa Athens
Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης
Ώρες Λειτουργίας: Κυριακή – Πέμπτη 19:30-01:00, Παρασκευή – Σάββατο- Κυριακή 19:30-01:30