Νέα χρονιά, νέα κουζίνα!

Η χρονιά που μας πέρασε είχε αρκετές προκλήσεις για όλους μας. Για εμένα, μια από αυτές ήταν η ανακαίνιση της κουζίνας μου, την οποία ξέρετε καλά αφού μέσα από αυτή παρουσιάζω τις συνταγές μου στο Mama Peinao TV!

Μου έχετε στείλει πολλά μηνύματα και σχόλια για την κουζίνα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που σας έχω εμπνεύσει για όσους φτιάχνετε την κουζίνα σας από την αρχή ή απλώς την φρεσκάρετε. Η ιδέα της ανακαίνισης έπεσε στο τραπέζι πιο πολύ για λόγους ανανέωσης και τελικά κατέληξε να γίνει μια πολύ δημιουργική και ευχάριστη full time απασχόληση εν μέσω του δεύτερου lockdown! 

Αναμνηστική selfie πριν ξεκινήσουμε το βάψιμο και καλύψουμε όλα τα έπιπλα με προστατευτικά πλαστικά!

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, η ανακαίνιση που κάναμε αφορά στην ουσία το βάψιμο όλης της κουζίνας, του ταβανιού, των πορτών και στο ενδιάμεσο διορθώσαμε κάποια μικρά μερεμέτια που πάντα προκύπτουν όταν ξεκινάς τα βαψίματα. Ένα ήταν μόνο σίγουρο: για τα χρώματα έπρεπε να διαλέξουμε την KRAFT Paints, όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα και αντοχή των χρωμάτων της, αλλά και για την τεράστια γκάμα αποχρώσεων που διαθέτει.  

Ατελείωτες αποχρώσεις γκρι μέχρι να καταλήξουμε στην κατάλληλη για την κουζίνα!

Όσοι είστε subscribers, ξέρετε καλά ότι αγαπώ το γκρι αφού όλα τα έπιπλα της κουζίνας μου είναι γκρίζα! Οι ειδικοί της KRAFT Paints με βοήθησαν να επιλέξω την κατάλληλη απόχρωση γκρι του πιστοποιημένου προϊόντος Master Easy Clean, ώστε να αναδειχθεί η κουζίνα διατηρώντας παράλληλα τον minimal χαρακτήρα που ήθελα. Και το καταφέραμε με μεγάλη επιτυχία!

Λεζάντα λιτή και απέριττη… επί το έργον!

Οι ειδικοί της KRAFT Paints μας πρότειναν το Master Easy Clean ως την ιδανική επιλογή για το βάψιμο τοίχων σε εσωτερικούς χώρους που λερώνονται συχνά και απαιτούν αντοχή στο συχνό καθάρισμα. Οι αποχρώσεις που επιλέξαμε ήταν το Iron Grey KR 2715 F και το Acrylic Grey KR 2716 F οι οποίες, όπως και όλες οι αποχρώσεις της σειράς Master, δημιουργούν semi-mat επιφάνεια με ιδιαίτερες υφές που αναδεικνύονται από το φωτισμό και την αρχιτεκτονική του χώρου. 

Οι τοίχοι της κουζίνας “ντύθηκαν” με τις αποχρώσεις Iron Grey KR 2715 F και Acrylic Grey KR 2716 F του Master Easy Clean

Ελπίζω η ανανέωση της κουζίνας μου να σε ενέπνευσε να δημιουργήσεις και γιατί όχι να φρεσκάρεις κι εσύ τον χώρο σου, αφού εκεί περνάς σχεδόν όλη την ημέρα πλέον; Και αν ψάχνεις περισσότερη έμπνευση για να φτιάξεις το δικό σου ονειρεμένο mood board, ακολούθησε την KRAFT Paints στο Instagram, το Facebook και το Pinterest.

Το Master Easy Clean της KRAFT Paints αποτελεί την ιδανική επιλογή για το βάψιμο τοίχων σε εσωτερικούς χώρους που λερώνονται συχνά και απαιτούν αντοχή στο συχνό καθάρισμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.