ΑρχικήΆρθραΝέο διαφημιστικό από την Kaiser

Νέο διαφημιστικό από την Kaiser

Το νέο διαφημιστικό σποτ της Kaiser έρχεται και πάλι να επιβραβεύσει όσους είναι επιλεκτικοί, δε συμβιβάζονται στην καθημερινότητά τους και έχουν στόχο τη δημιουργία μοναδικών στιγμών μέσα από τις επιλογές τους. 

Η ιστορία εκτυλίσσεται ένα απόγευμα που ο πρωταγωνιστής μας, αφήνοντας πίσω τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ξεκινά την «απόδρασή» του για να φτάσει στον απόλυτο προορισμό που έχει επιλέξει. Σε αυτό το σύντομο ταξίδι του, γεμάτο από «πειρασμούς» στους οποίους δύσκολα κάποιος αντιστέκεται, καταλήγει  σε αυτό που τον αντιπροσωπεύει απόλυτα, το δικό του «κρησφύγετο», απολαμβάνοντας KAISER με τους κολλητούς του με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ, που είναι στον αέρα είναι από την Κυριακή 12/3, δημιούργησε η διαφημιστική εταιρεία McVictor & Hamilton, σε παραγωγή της Stefi Productions και σκηνοθεσία του Στάθη Μουρδουκούτα. 

Μη χάσετε

Coffee Talks: νέο podcast για τον καφέ από τον Τάσο Αντωνίου

Ο καφές έχει πάντα ιστορίες πίσω του. Από το...

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Bασιλόπιτα

Βασιλόπιτα. Η καλύτερη συνταγή για την πιο αφράτη και νόστιμη βασιλόπιτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Λίγα υλικά και πραγματικά εύκολα βήματα μέσα από αυτή την δοκιμασμένη πολλές φορές συνταγή για σίγουρη επιτυχία.

Μπουγάτσα σε ρολάκια

Μπουγάτσα σε ρολάκια από τον Τάσο Αντωνίου. Τραγανό, βουτυρένιο φύλλο και μοσχομυριστή, αφράτη κρέμα που θα λατρέψουν όλοι.

Βάφλες μπανάνας

Βάφλες μπανάνας με toppings της επιλογής σας από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε αγαπημένες βάφλες με αφράτη και πεντανόστιμη ζύμη από μπανάνα!

Περισσότερα άρθρα

Τέσσερα καλοκαιρινά σνακ που μπορείς να τρως αντί για παγωτό

Θρεπτικά, δροσερά και ισορροπημένα διατροφικά σνακ που θα σε κρατήσουν χορτάτο και γεμάτο ενέργεια!

Ακουαφάμπα: το vegan superfood & υποκάταστατο αυγών, φτιάχνεται από ρεβύθια!

Το ακουαφάμπα είναι υποκατάστατο του αυγού, δε λείπει από καμία κουζίνα των vegans, έχει τεράστια διατροφική αξία και παράγεται από τα ρεβύθια!

Μπορώ να μαγειρέψω κατεψυγμένο κοτόπουλο χωρίς ξεπάγωμα;

Κι όμως, μπορούμε να μαγειρέψουμε κοτόπουλο χωρίς απόψυξη αλλά μόνο κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ