ΑρχικήΆρθρα“Nikkei Nomads”: Δύο σεφ ταξιδεύουν τους Αθηναίους στις κουζίνες του κόσμου

“Nikkei Nomads”: Δύο σεφ ταξιδεύουν τους Αθηναίους στις κουζίνες του κόσμου

Μια από τις ιδανικότερες «γαστρονομικές συναντήσεις» που θα μπορούσαν να γίνουν στην Αθήνα είναι αυτή του Mario Pérez Sánchez, ενός εκ των κορυφαίων σεφ Περουβιανο – Ιαπωνικής (Nikkei) κουζίνας στον Κόσμο, με θητεία στα εστιατόρια 41 και Pakta των αδερφών Adria, με τον με τον Θάνο Στασινό, σεφ του Nikkei, πραγματοποιείται αυτές τις μέρες.

Οι “Nikkei Nomads”, για 2 μόλις νύχτες, στις 15 & 16 Μαρτίου, θα δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό μενού 13 μοναδικών πιάτων από κουζίνες του κόσμου, ιδωμένα μέσα από τη Nikkei γαστρονομική φιλοσοφία. 

Το μενού, με την συνοδεία, tailor made για τις βραδιές cocktails του Σπύρου Κερκύρα και της Μαίρης Ταλαιπώρου, θα έχει την τύχη να δοκιμάσει περιορισμένος αριθμός ατόμων. 

Για κρατήσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Nikkei, Λεβέντη 3, Κολωνάκι

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7239366

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μελιτζάνες παπουτσάκια

Ένα ονειρεμένο λαδερό φαγητό με βάση τη μελιτζάνα. Ο συνδυασμός κιμά, τυριών και μπεσαμέλ κάνει τα παπουτσάκια ακαταμάχητα!

Σοκολατένια σφολιατίνια

Υπέροχη συνταγή για σοκολατένια σφολιατίνια από τον Τάσο Αντωνίου! Τραγανά, βουτυρένια σφολιατίνια με υπέροχη γέμιση από σοκολάτα και φουντούκια!

Λουκουμάδες με μέλι

Τραγανοί, ζεστοί λουκουμάδες με μέλι και κανέλα. Προσθέστε τριμμένο μπισκότο ή καρύδια και απογειώστε τη συνταγή.

Περισσότερα άρθρα

Τι τρώμε το τριήμερο των Φώτων;

Το τριήμερο των Φώτων ξεκινά με υπέροχες νηστίσιμες συνταγές και κορυφώνεται με λαχταριστό γιορτινό χοιρινό!

Το μυστικό υλικό για τέλεια σάλτσα ντομάτας

Η μαγειρική σόδα είναι το μυστικό υλικό για να πετύχετε την τέλεια σάλτσα ντομάτας με σωστή γεύση που δεν ξινίζει!

Τέσσερα καλοκαιρινά σνακ που μπορείς να τρως αντί για παγωτό

Θρεπτικά, δροσερά και ισορροπημένα διατροφικά σνακ που θα σε κρατήσουν χορτάτο και γεμάτο ενέργεια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ