Ο Moschino εμπνέεται από τα McDonald’s

Από την Celeste,

Ο Moschino, στη φετινή του συλλογή, σίγουρα ήθελε να μας καταπλήξει και με τα εκρηκτικά χρώματα και με τα μοτίβα, αλλά κυρίως με την θεματολογία του. Στα T-shirts και στα φορέματα θα βρείτε μοτίβα όπως συμπαθέστατες αγελαδίτσες, σκυλάκια, τον αμφιλεγόμενο Μπομπ Σφουγγαράκη, αλλά πιο έντονη, τελικά, είναι η έμπνευσή του από το φαγητό.

Πιο έντονα αποτυπωμένη αυτή η «ωδή», αν θεωρείται πολιτικά ορθή αυτή η έκφραση, στο φαγητό, βρίσκεται στις τσάντες του ευφάνταστου καλλιτεχνικά οίκου. Κυριαρχεί το λογότυπο αλυσίδας πρόχειρου φαγητού, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Moschino, αποτυπωμένο σε τσάντα-ποτήρι αναψυκτικού, κουτάκι για παιδικό γεύμα αλλά και το γνωστό κουτάκι για τις λαχταριστές πατάτες των εν λόγω εστιατορίων.

Εμείς επιλέγουμε την πιο «αθόρυβη» επιλογή της τσάντας που απεικονίζει γυναίκες δίπλα (ή μάλλον μέσα) σε σερβίτσιο για τσάι που θυμίζουν κάτι από Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και κάτι από Dita Von Teese. Επιδίδονται σε όργιο απόλαυσης, με τα cupcakes και τα macarons να έχουν την τιμητική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.