Μακαρoνάδα με σκόρδο

Μακαρoνάδα με σκόρδο
Advertisement

Μακαρoνάδα με σκόρδο. Υπέροχη συνταγή για λάτρεις των ζυμαρικών και όχι μόνο.

Μακαρoνάδα με σκόρδο
Υλικά
  • 500 γραμμ. σπαγγέτι
  • 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 3-4 καυτερές πιπερίτσες
  • 1 κ.σ. πάπρικα
  • 2 κ.σ. μαϊντανό
Εκτέλεση
  1. 1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και την καυτερή πιπερίτσα.

    2. Σοτάρουμε για 2΄, έως ότου απελευθερωθούν τα αρώματα του σκόρδου. Προσοχή, να μην πάρει χρώμα! Προσθέτουμε την πάπρικα και το μαϊντανό και αποσύρουμε από τη φωτιά.

    3. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό 2΄ λιγότερο απ’ όσο πρέπει. Κρατάμε 1 φλιτζ. από το νερό τους, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά, προσθέτοντας λίγο από το νερό των ζυμαρικών, για 2΄. Σερβίρουμε αμέσως με τριμμένο τυρί.

    μερίδες 7

    Χρόνος Προετοιμασίας 5 λεπτά

    Χρόνος Μαγειρέματος 7 λεπτά

    Πηγή: www.argiro.gr

Δείτε επίσης: Σοκολατόπιτα με 5 υλικά

Advertisement
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.