ΑρχικήΆρθραΟ πρώτος διάφανος καφές είναι γεγονός

Ο πρώτος διάφανος καφές είναι γεγονός

Από την Άννα Ευθυμίου,

Ο καφές είναι η ένεση τόνωσής σου το πρωί και όλη τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχει όμως μια “παρενέργεια” του καφέ που μας επηρεάζει όλους ανεξαιρέτως και δεν είναι άλλη από τον χρωματισμό των δοντιών. Ποιος δεν θέλει κατάλευκο χαμόγελο και να μπορεί να απολαμβάνει το αγαπημένο του ρόφημα; Αυτό σκέφτηκαν τα αδέλφια David και Adam Nagy και έφτιαξαν τον πρώτο διάφανο καφέ. 

“Πίνουμε πολύ καφέ” δήλωσαν οι δημιουργοί του πρώτου διάφανου καφέ σε συνέντευξη. “Όπως πολλοί άνθρωποι, παλεύαμε με τους λεκέδες στα δόντια από τον καφέ. Δεν υπήρχε τίποτα στην αγορά που να ταίριαζε στις ανάγκες μας και έτσι δημιουργήσαμε τη δική μας συνταγή” προσθέτουν. Ναι, πλέον υπάρχει καφές χωρίς χρώμα αλλά με όλη τη γεύση του γνωστού μας καφέ. 

O διάφανος καφές φτιάχνεται με τα δύο βασικά υλικά που απαιτούνται για κάθε καφέ: κόκκοι καφέ, σε αυτήν την περίπτωση από την ποικιλία Arabica, και νερό. Πώς επιτυγχάνεται ο αποχρωματισμός του καφέ έτσι ώστε να μοιάζει με διάφανο νερό; Οι εμπνευστές του πρωτότυπου concept κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά και αρκούνται στο να δηλώσουν στο site τους ότι “παράγεται με μεθόδους που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν”.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Γιαουρτόπιτα με σιρόπι

Γιαουρτόπιτα σιροπιαστή από τον Τάσο Αντωνίου! Φτιάξτε την πιο ιδιαίτερη συνταγή για αρωματική, αφράτη και εύκολη γιαουρτόπιτα με σιρόπι.

Ριζότο με καραβίδες και ζωμό κολοκύθας

Ριζότο με καραβίδες και ζωμό κολοκύθας από τη Μαρία Ζαφειράτου. Εύκολη συνταγή για ριζότο με λαχταριστές καραβίδες και πλούσιο άρωμα κολοκύθας.

Λεχματζούν

Συνταγή για πικάντικα λεχματζούν με γιαούρτι!

Περισσότερα άρθρα

Πώς κόβουμε τα μυρωδικά;

Μάθετε τον σωστό τρόπο να κόβετε μυρωδικά και βότανα, έτσι ώστε να παραμένουν φρέσκα και αρωματικά.

Δυο πανεύκολοι τρόποι να συντηρήσεις τα συσκευασμένα λαχανικά περισσότερο

Μάθε πώς να συντηρήσεις σωστά τα συσκευασμένα λαχανικά με 2 εύκολα tips.

Ψήσιμο στη λαδόκολλα, όλα τα μυστικά της επιτυχίας!

Το ψήσιμο στη λαδόκολλα είναι ένας εύκολος, ξεκούραστος αλλά και εντυπωσιακός τρόπος να ψήσετε και να παρουσιάσετε τις δημιουργίες σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ