ΑρχικήΆρθραΟ Τάσος φτιάχνει απίθανη στραπατσάδα στο JOY!

Ο Τάσος φτιάχνει απίθανη στραπατσάδα στο JOY!

O Τάσος Αντωνίου φτιάχνει το πιο νόστιμο πρωινό και αυτό το Σάββατο 6/6, όπως κάθε Σάββατο στο Joy στις 14.50 στο Mega! Μετά το λαχταριστό croque madame, τα breakfast burgers, τα ανοιχτά τοστάκια με αβοκάντο & αυγά μάτια, τα pancakes με φρούτα και μέλι και τις αυγοφέτες σε ρολάκια με πραλίνα & μαρμελάδα, έρχεται η ώρα για την πιο νόστιμη στραπατσάδα! Συντονιστείτε στο Mega για το πιο νόστιμο πρωινό!

Στραπατσάδα

  • 1/2 κιλό ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 4 αυγά
  • 250 γρ. φέτα
  • 1/4 φλιτζανιού φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο 
  • 2 κ.σ. μαργαρίνη με βούτυρο, σε κυβάκια
  • 1 κουτ. σούπας αποξηραμένη ρίγανη
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σε τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, χωρίς λιπαρή ουσία, αφήνουμε τις ντομάτες να μαγειρευτούν για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά τους. Προσθέτουμε τη μαργαρίνη με βούτυρο και ανακατεύουμε με ξύλινη σπάτουλα.

Σε μπολ, χτυπάμε τα αυγά μαζί με μια πρέζα αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Θρυμματίζουμε τη φέτα και την προσθέτουμε στα αυγά ανακατεύοντας καλά.

Ρίχνουμε στις ντομάτες το μείγμα αυγών και ανακατεύουμε καλά με ξύλινη σπάτουλα. Αφήνουμε το φαγητό σε μέτρια φωτιά για μερικά λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα αυγά και να σφίξουν ελαφρά. Προσέχουμε να μην αφήσουμε πολλή ώρα τη στραπατσάδα στη φωτιά, γιατί θα στεγνώσει.

Λίγο πριν αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και τον ψιλοκομμένο βασιλικό. Σερβίρουμε αμέσως.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Πουρές με πανσέτα και λουκάνικο

Υπέροχος συνδυασμός από χοιρινή πανσέτα και λουκάνικο!

Εσπρέσο αφογκάτο (εσπρέσο με παγωτό)

Ο εσπρέσο αφογκάτο είναι ο συνδυασμός ζεστού καφέ εσπρέσο με παγωτό. Μια αγαπημένη ιταλική συνταγή που μπορείτε να σερβίρεται ως επιδόρπιο.

Αυγά σκραμπλ (scrambled eggs)

Συνταγή για αυγά σκραμπλ ή scrambled eggs!

Περισσότερα άρθρα

Όσπρια και σπόροι: χρειάζονται μούλιασμα ή όχι;

Τελικά χρειάζονται τα όσπρια μούλιασμα πριν τα μαγειρέψουμε και αν ναι, ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τα μουλιάσουμε;

Συνταγές για τη Γιορτή της Μητέρας

Yπέροχες συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες, για να γιορτάσετε τη Γιορτή της Μητέρας με τον πιο γλυκό τρόπο!

4 είδη μουστάρδας που πρέπει να χρησιμοποιείτε στις συνταγές σας

Ποια μουστάρδα να επιλέξετε με κάθε συνταγή; Απαλή, πικάντικη, Dijon, με σπόρους, βρείτε ποια ταιριάζει ιδανικά σε κάθε πιάτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ