ΑρχικήΣυνταγέςΟμελέτα στο τηγάνι εύκολη και γρήγορη

Ομελέτα στο τηγάνι εύκολη και γρήγορη

Ομελέτα στο τηγάνι εύκολη και γρήγορη. Αγαπημένη κλασική  συνταγή. 

Μια χορταστική και αφράτη ομελέτα που μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα στο σπίτι! Συνδυάστε με τα αγαπημένα σας υλικά και δημιουργήστε την πιο νόστιμη ομελέτα. 

Ομελέτα Συνταγή
Εκτύπωση

Ομελέτα στο τηγάνι εύκολη και γρήγορη

Ομελέτα στο τηγάνι εύκολη από τον Τάσο Αντωνίου. Μια χορταστική και αφράτη ομελέτα που μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα στο σπίτι! Συνδυάστε με τα αγαπημένα σας υλικά και δημιουργήστε την πιο νόστιμη ομελέτα. 
Πιάτο Κυρίως πιάτα
Κουζίνα Ελληνική
Λέξη κλειδί Ομελέτα εύκολη και γρήγορη
Προετοιμασία 5 λεπτά
Εκτέλεση 10 λεπτά
Συνολικός χρόνος 15 λεπτά
Μερίδες 4
Θερμίδες 329θερμίδες

Υλικά

  • 1 κ.γλ. ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 2 φέτες αλλαντικό της επιλογής μας
  • 3 αυγά
  • 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε τις πιπεριές και το αλλαντικό της επιλογής μας μέχρι να ροδίσουν. Παράλληλα, σε μπολ χτυπάμε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος με αλάτι και πιπέρι. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Το ρίχνουμε σιγά σιγά στο τηγάνι.
  • Με τη μαρίζ σπρώχνουμε τις άκρες να ξεκολλήσουν από το τηγάνι. Τρίβουμε κίτρινο τυρί από πάνω. Όταν ξεκολλάει η κάτω πλευρά της ομελέτας από το τηγάνι, την διπλώνουμε στη μέση με τη βοήθεια της μαρίζ. Την αφήνουμε στο τηγάνι για λίγα λεπτά και κατόπιν τη μεταφέρουμε σε πιάτο.

Βίντεο συνταγής

Δείτε επίσης: Το πιο νόστιμο και αφράτο κεικ!

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κέικ γεμιστό με μαρμελάδα

Κέικ γεμιστό με μαρμελάδα. Συνταγή για καλοκαιρινό κέικ με φρούτα που θα συνοδεύσει ιδανικά τον καφέ σας. Θα το λατρέψετε!Κέικ γεμιστό με μαρμελάδα Κέικ γεμιστό...

Λαζάνια ναπολιτέν στον φούρνο

Λαζάνια ναπολιτέν στον φούρνο από τον Τάσο Αντωνίου! Σε αυτήν την εύκολη συνταγή, τα λαζάνια μαγειρεύονται με μελωμένο κιμά και αρωματική σάλτσα ντομάτας, ενώ ψήνονται με μοτσαρέλα που λιώνει μοναδικά στον φούρνο.

Σπαγγέτι με σάλτσα πέστο βασιλικού

Ένα ελαφρύ πιάτο που συνδυάζει γεύσεις, αρώματα και υφές! Εύκολη, γρήγορη, απλή και νόστιμη συνταγή για μακαρονάδα.

Περισσότερα άρθρα

13 λάθη που κάνεις όταν φτιάχνεις κέικ

Γιατί δεν φούσκωσε το κέικ; Γιατί δεν ψήθηκε καλά; Όλες οι απαντήσεις εδώ!

Το μυστικό υλικό για τέλεια αφράτη φανουρόπιτα

Η τέλεια φανουρόπιτα χρειάζεται αυτό το υλικό για να γίνει φουσκωτή, αφράτη και απόλυτα ζουμερή!

Ακουαφάμπα: το vegan superfood & υποκάταστατο αυγών, φτιάχνεται από ρεβύθια!

Το ακουαφάμπα είναι υποκατάστατο του αυγού, δε λείπει από καμία κουζίνα των vegans, έχει τεράστια διατροφική αξία και παράγεται από τα ρεβύθια!

5 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Βαθμολογήστε τη συνταγή




εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ