ΑρχικήΆρθραΟνειρεύομαστε αυτό το κρεβάτι burger

Ονειρεύομαστε αυτό το κρεβάτι burger

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

 

Όσοι δίνουν το βασίλειό τους για ένα burger, θα λατρέψουν αυτό το κρεβάτι που ήρθε να τους τυλίξει απαλά απαλά και να τους χαρίσει όνειρα λαχταριστά! Το κρεβάτι burger είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του, δηλαδή κρεβάτι που μοιάζει σε αυτή την τόσο λαχταριστή λιχουδιά.  Δυο στρογγυλά ψωμάκια για στρώμα και πάπλωμα, αλλά και τυρί και μαρούλι ως σεντόνια, υπόσχονται να μας χαρίσουν τον καλύτερο ύπνο. Μάλιστα, για να γίνει ακόμα πιο δελεαστικό το κρεβάτι αυτό καταφθάνει με τα απαραίτητα αληθοφανή συστατικά του, τη γαρνιτούρα-γέμιση  που προτιμά ο εκάστοτε πελάτης καθώς και με ένα αναψυκτικό και μια μερίδα πατάτες τηγανητές.

H τιμή του φτάνει περίπου τα 2.000 ευρώ, αλλά το γεγονός ότι  πορεί να εγγυηθεί ύπνο λαχταριστό και χορτάτο οδήγησε τους υπεύθυνους του Μουσείου Burger, ένα μουσείο αφιερωμένο, όπως μπορείτε να φανταστείτε στο burger, να το αποκτήσουν και να το τοποθετήσουν ως μόνιμο έκθεμα.

Μη χάσετε

Coffee Talks: νέο podcast για τον καφέ από τον Τάσο Αντωνίου

Ο καφές έχει πάντα ιστορίες πίσω του. Από το...

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κλασικό σνίτσελ χοιρινό

Σνίτσελ χοιρινό με τραγανή κρούστα από τον Τάσο Αντωνίου. Η πιο γρήγορη και νόστιμη συνταγή που θα συνοδεύσετε ιδανικά με πατατοσαλάτα.

Γαλλική κρεμμυδόσουπα

Συνταγή για παραδοσιακή γαλλική κρεμμυδόσουπα.

Κέικ με σοκολάτα και ρούμι

Συνταγή για κέικ με ρούμι, σταφίδες και σοκολάτα!

Περισσότερα άρθρα

Η σωστή συντήρηση των τροφίμων το καλοκαίρι σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ

Συστάσεις για την προστασία της ασφάλειας των τροφίμων το καλοκαίρι δίνει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Υπέροχες κρύες σούπες για να αντισταθείς στη ζέστη!

Οι καλοκαιρινές σούπες τρώγονται κρύες και σίγουρα θα σου αρέσουν πολύ.

Λαχταριστές συνταγές με ροδάκινα

Λαχταριστές καλοκαιρινές συνταγές με ροδάκινα της εποχής! Ροδάκινα στρουμπουλά και ζουμερά που μπαίνουν στις συνταγές μας και χαρίζουν απίστευτες γεύσεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ