ΑρχικήUncategorizedΌροι διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και λήγει την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 στις 23.59.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Ένας (1) νικητής κερδίζει τη συμμετοχή του σε ένα επεισόδιο του Mama Peinao TV και ένα (1) καλάθι με προϊόντα της alfa.

Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Ο νικητής θα επικοινωνήσει μετά το πέρας του διαγωνισμού με το Μαμα Πειναω για τις λεπτομέρειες παραλαβής του δώρου τους.

Ο νικητής θα παραλάβει το καλάθι με τα προϊόντα της alfa του από τα υποκαταστήματα της alfa σε Αθήνα, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα ή Κρήτη.

Τα γυρίσματα του επεισοδίου θα γίνουν σε ώρες και μέρες που θα συμφωνηθούν και θα πραγματοποιηθούν στην κουζίνα του MamaPeinao.gr.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με το όνομα, το επώνυμο, το email και τη συνταγή.

Η ιστοσελίδα mamapeinao.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τυχόν αλλαγές στον παρόντα σύνδεσμο (link).

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών. Θα ζητηθεί Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλο έγκυρο προσωπικό έγγραφο ταυτοποίησης.

Δεδομένα διαγωνισμού

Χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων του Διαγωνισμό που δηλώνονται στη φόρμα συμμετοχής για να επιτρέψουμε τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, να αναγνωρίσουμε τους συμμετέχοντες, να αποτρέψουμε/ανιχνεύσουμε υποθέσεις απάτης και να παραδώσουμε το βραβείο στον νικητή.

Στο πλαίσιο αυτό, θεωρούμε την επεξεργασία των Δεδομένων του διαγωνισμού απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης της οποίας είστε συμβαλλόμενο μέρος, και σύννομη σύμφωνα με το άρθρο 6 στοιχείο β) του κανονισμού (EU) 2016/679.

Ο κάθε συμμετέχων αποδέχεται ανεπιφύλακτα και συναινεί στην χρήση και επεξεργασία των δεδομένων που αποστέλλει (συνταγές κτλ.) από όλα τα μέσα του MAMAPEINAO.GR για υφιστάμενες και μελλοντικές δράσεις.

Σε περίπτωση που κατά την εγγραφή σας στον διαγωνισμό, συμφωνήσετε με την συλλογή, την επεξεργασία και την χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων, μπορείτε να αποσύρετε αυτή την άδεια οποιαδήποτε στιγμή.

Δεδομένα προωθητικών μηνυμάτων

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν να εγγραφούν για να λαμβάνουν διαφημιστικά και προωθητικά μηνύματα.

Χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας δεδομένα για να σας στέλνουμε προωθητικές επικοινωνίες, βασισμένες στις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά σας, σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις και τις προσφορές του MAMAPEINAO.GR.

Οι εκπρόσωποι του MAMAPEINAO.GR ενδέχεται να επικοινωνήσουν μαζί σας για προωθητικούς σκοπούς μέσω email, SMS ή άλλων καναλιών ψηφιακής επικοινωνίας, όπως εφαρμογές κινητού και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε την επικοινωνία μας σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά σας και για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή, εξατομικευμένη εμπειρία, ενδέχεται να αναλύσουμε και να συνδυάσουμε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τα Δεδομένα λογαριασμού σας και τα δεδομένα που αφορούν τις αλληλεπιδράσεις σας με το MAMAPEINAO.GR. Χρησιμοποιούμε επίσης αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσουμε τμήματα του κοινού μας που δείχνουν για ποια προϊόντα και/ή υπηρεσίες ενδιαφέρονται οι χρήστες και ανιχνεύουν την επιτυχία μιας προσπάθειας μάρκετινγκ.

To MAMAPEINAO.GR σας δίνει τη δυνατότητα να αποσύρετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη προωθητικών μηνυμάτων μέσω του συνδέσμου κατάργησης εγγραφής στο κάτω μέρος κάθε email με προωθητικό περιεχόμενο που λαμβάνετε από την εταιρεία μας.

Ενδέχεται επίσης να στείλουμε μέσω email δελτία τύπου του MAMAPEINAO.GR (Δεδομένα Τύπου μέσω email). Όταν το MAMAPEINAO.GR στέλνει δελτία τύπου, το MAMAPEINAO.GR θα επεξεργαστεί το όνομα, τα στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. email) και εταιρικές πληροφορίες σας.

Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για προωθητικά μηνύματα βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, δηλαδή παρέχεται προαιρετικά, και είναι σύννομη σύμφωνα με το άρθρο 6 στοιχείο α) του κανονισμού (EU) 2016/679. Όταν το MAMAPEINAO.GR επεξεργάζεται τα Προσωπικά δεδομένα σας βάσει συγκατάθεσης, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Αντιμετωπίζουμε σοβαρά το καθήκον μας να προστατεύουμε τα δεδομένα που εμπιστεύεστε στο MAMAPEINAO.GR από τυχαία ή μη εξουσιοδοτημένη μεταβολή, απώλεια, κατάχρηση, γνωστοποίηση ή πρόσβαση. Προσπαθούμε να εφαρμόζουμε εύλογες πολιτικές ασφαλείας και διαδικασίες προκειμένου να προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες από μη εξουσιοδοτημένη απώλεια, κακή χρήση, μεταβολή ή καταστροφή και χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνολογίες ασφάλειας, οργανωτικά, τεχνικά και διοικητικά μέτρα που συμβάλλουν στην προστασία των προσωπικών δεδομένων σας εντός του οργανισμού μας. Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται από το MAMAPEINAO.GR, κανένα σύστημα μετάδοσης ή αποθήκευσης δεδομένων δεν μπορεί να εγγυηθεί 100% ασφάλεια.

Σε περίπτωση απώλειας ή παραβίασης προσωπικών δεδομένων έχουμε μια ειδικευμένη ομάδα αντιμετώπισης περιστατικών και μια διαδικασία αντιμετώπισης αυτών των περιστατικών προκειμένου να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η παραβίαση, να περιορίσουμε τις πιθανές συνέπειες και να συμμορφωθούμε με τις υποχρεώσεις μας από τον νόμο. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα να περιορίζεται σε όσους υπάρχει ανάγκη να λάβουν γνώση αυτών. Τα άτομα που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα είναι υποχρεωμένα να τηρούν την εμπιστευτικότητα αυτών των δεδομένων.

Χρονικό διάστημα τήρησης των Προσωπικών δεδομένων

Θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά σας δεδομένα για το χρονικό διάστημα που απαιτείται ή επιτρέπεται, ανάλογα με τον σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους λήφθηκαν. Τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό των περιόδων διατήρησης είναι μεταξύ άλλων: (i) η χρονική διάρκεια κατά την οποία έχουμε μια συνεχή σχέση μαζί σας για τη συμμετοχή στις σελίδες του MAMAPEINAO.GR, (ii) κατά πόσο υπάρχει νομική υποχρέωση, από την οποία δεσμευόμαστε ή (iii) κατά πόσο συνιστάται η διατήρηση με βάση το νομικό μας πλαίσιο (π.χ. όσον αφορά ισχύουσες διατάξεις περί παραγραφής, αντιδικίες ή έρευνες ρυθμιστικών αρχών). Σε κάθε περίπτωση τα Προσωπικά σας Δεδομένα διατηρούνται για όχι περισσότερο από 7 χρόνια, εκτός εάν συνεχίσουμε να τα τηρούμε κατά τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία.

Δικαιοδοσία και διασυνοριακή μεταφορά

Τα Προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να αποθηκεύονται και να υποβάλλονται σε επεξεργασία σε οποιαδήποτε χώρα στην οποία έχουμε εγκαταστάσεις ή στην οποία απασχολούμε παρόχους υπηρεσιών και με τη χρήση των Σελίδων του MAMAPEINAO.GR https://www.mamapeinao.gr/ παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη μεταβίβαση πληροφοριών σε χώρες εκτός της χώρας διαμονής σας, οι οποίες ενδέχεται να έχουν κανόνες προστασίας δεδομένων που διαφέρουν από τους αντίστοιχους κανόνες της χώρας σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δικαστήρια, αρχές επιβολής του νόμου, ρυθμιστικές αρχές ή αρχές ασφάλειας σε αυτές τις χώρες μπορεί να έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα Προσωπικά σας δεδομένα.

Δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό, κάθε συμμετέχων δηλώνει αυτομάτως την αποδοχή των παρόντων όρων του διαγωνισμού.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Νηστίσιμο τσουρέκι με πορτοκάλι

Αυτό το τσουρέκι είναι νηστίσιμο και δεν υστερεί σε τίποτα από το κανονικό τσουρέκι. Δεν περιέχει γάλα, αυγά, βούτυρο και όμως γίνεται αφράτο, μαστιχωτό με τέλειες ίνες ζύμης.

Πολίτικο λαχανόρυζο

Πολίτικο λαχανόρυζο, μια από τις πιο γευστικές και παραδοσιακές συνταγές της πολίτικης κουζίνας.

Ψαρόσουπα με ροφό

Συνταγή για ψαρόσουπα βελουτέ με ροφό.

Περισσότερα άρθρα

O απίστευτος λόγος που πρέπει να τρώμε τα κουκούτσια από τα καρπούζια!

Ένας ακόμη μύθος καταρρέει: τα κουκούτσια από το καρπούζι κάνουν καλό και δεν πρέπει να τα πετάμε αλλά να τα τρώμε μαζί με τη σάρκα!

Κάνουμε πικνίκ για την Πρωτομαγιά στην Αθήνα!

Πιάστε το Μάη με ένα ανοιξιάτικο πικνίκ! Bonus απίθανες συνταγές.

Το απαραίτητο υλικό για άψογο σπιτικό παγωτό

Αρκεί να ξέρετε τη σωστή μέθοδο για να φτιάξετε το τέλειο παγωτό, μαζί με ένα μικρό μυστικό.

13 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ