Παγωτό απο μητρικό γάλα; Ναι!

Πρόκειται για το Baby-Gaga, το νέο παγωτό που πρωτολανσάριστηκε στις 25 Φεβρουαρίου, (το οποίο παρασκευάζεται από μητρικό γάλα) απο τον Matt O’ Connor, ιδιοκτήτη και ιδρυτή του The Icecreamists στο Covent Garden του Λονδίνου.

Κανείς δεν το περίμενε, καθώς η ιδέα για το ιδιότροπο αυτό παγωτό ξεκίνησε από ένα διαφημιστικό forum στο διαδίκτυο, όπου η Victoria Hiley, 35 ετών από το Λονδίνο, δώρισε 30 ούγγιες από μητρικό γάλα αφότου είδε αυτή τη διαφήμιση στο διαδίκτυο, μαζί με άλλες 14 γυναίκες.

Η Victoria, επηρεασμένη από τη δουλειά της, η οποία αφορούσε την κοινωνική βοήθεια των γυναικών με προβλήματα θηλασμού, προσπαθεί να επηρεάσει την κοινή γνώμη των γυναικών για τα πολλαπλά οφέλη του θηλασμού προς τα νεογέννητα. Οπότε, σκέφτηκε “γιατί να μην εκμεταλλευτώ τα προτερήματα μου για έξτρα εσόδημα;” Και… έτσι απάντησε στην αγγελία του Mums-net. Κάθε δωρεά μητρικού γάλακτος αξίζει 15£ και χρησιμοποιούνται όλα τα ιατρικά μέσα προφύλαξης.

Η μυστική συνταγή του Baby Gaga, εμπεριέχει εκτός από μητρικό γάλα, βανίλια Μαδαγασκάρης και ξύσμα λεμονιού. Η διαφημιστική καμπάνια του παγωτού, που είναι επηρεασμένη από το burlesque, περιελάμβανε ιατρικές σύριγγες, φλόγες και υγρό άζωτο! 

Ο ιδρυτής του The Icecreamists, Matt O’Connor, προσφέρει αυτό το θαύμα της μητρότητας στην τιμή των £14 – σαν ένα κέρασμα προς το κοινό του Λονδίνου. “Κανείς δεν έχει κάνει κάτι δημιουργικό με το παγωτό τα τελευταία χρόνια. Βρήκαμε μια πρωτοποριακή μέθοδο ενσωμάτωσης παγωτού με μητρικό γάλα, οπότε αλλάξαμε εντελώς την παραδοσιακή μέθοδο παρασκευής παγωτού. Ο στόχος μας ήταν να αλλάξουμε την κοινή γνώμη για το παγωτό. Κάποιοι νίωθουν αηδία στην σκέψη του μητρικού γάλακτος ως βασικό συστατικό του συγκεκριμένου παγωτού, αλλά ουσιαστικά είναι ότι πιο αγνό, οργανικό και φυσικό” δήλωσε ο O’Connor.

Και φυσικά το ονομά του θυμίζει – τι άλλο; – τη διάσημη pop τραγουδίστρια των τελευταίων ετών Lady Gaga!

Το πρώτο κατάστημα Icecreamists βρίσκεται στην οδό Maiden Lane στο Covent Garden, ενώ το δεύτερο κατάστημα θα ανοίξει στην αγoρά του Covent Garden Piazza, πρός τα τέλη Μαίου.

Ice-cream anyone?

 

Δείτε περισσότερα εδώ: www.theicecreamists.com

 

The Icecreamists, 15 Maiden Lane, Covent Garden WC2E 7NC London

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.